Saturday, April 3, 2010

weekends yang suram

aku tidur malam semalam dengan awalnya waktu jam12 malam lepas habis tengok cerita Scary movies4. Bodoww tul citer tu tapi tengok gak.
Gelak je. Nak ditambah kan cerita pada weekend yang suram ni, aku tak sure nak siapkan ASSASSIGNMENT sume.
Ada beberapa crita yang tak menyedapkan hati aku sebenarnya adalah ini:

Pernah tak korang rasa kena ngorat
Pernah tak rasa nak melempang kat depan cermin sendrian
Pernah tak cakap kat cermin besok aku nak uat apo


oK. Simple things never should be estimate.
Aku tak reti dating2, so on mencari kapel.
Aku tak pernah lagi rasa nak melempang kat cermin.
Tapi tak ingin buatlah terfikir kembali (nanti cermin ku tiada g mna mau nyolek).
Aku tak pernah cakap depan cermin besok nak wat apa.
(Penting nya kita planning je apa things to do in list).

Hopefully, your days getting better than before.
Ps/ Tadek mode ingin berbelog nowadays but still interest to read people blog. Sincerely Hidayah. Ngaji things gtg and to do. May good things happen in my life, Amin.

3 comments:

cikgadis said...

kak! meh join kontest!
:)

aduka said...

kehkehkeh..
so cane la mu nk dpt pakwe?
hahahaha..

/Dayah/Hid/Nurul/ said...

cik gadis: akan mencari dlu minat kontes. thanks for promote

latip: pakwe tu tunggu la calon yg sesuai. kalo dah berkenan yg terbaik tepat timing nya..lps study ke,aku pegi mintak parents nikahkan :P

Pages