Saturday, April 17, 2010

macam-macam semangat

Hi :)

sewaktu dalam proses menyiapkan assignment, aku telah cuba mencari semangat ASSIGNMENT dengan berjaya hari ini. Pelbagai gambaran yang telah aku lalui hari ini semata-mata nak nyiapkan esaimen Research method. Sebenarnya tak perlu semangat imaginasi mencari semangat tu, yang penting terus usaha dan istiqamah. Aih. lawak kalo selalu berangan, macam-macam semangat nahhh amikla habuannya


Gambar sini yaitu tu nampak seni. macam-macam gambaran seni buat aku rasa rajin untuk semangat teruskan assignment



aku jumpa alat muzik ini dari jepun namanya
"okinawan shima uta"

terasa seronok kalo dapat main alat muzik. Semangat tengok benda menarik. Aku teringin. tetapi niat tersimpan, dibiarkan KIV dulu. KIV;keep in view. Ada benda lain yang penting perlu diingatkan selain hiburan.


street art,


GAMBARAN 1
aku interperet gambar kat abjad tula. ADA w & G.
WG; Wonder Girls~ :DD




GAMBARAN 2
Classic gambar bengong.
Interpret: Aku berkenalan ngan David archuleta



GAMBARAN 3
Interperet
aku berkata-kata pada sahabat ku assignment dah berapa peratus nak siap.
Ngan tak sengaja adik Taylor Launtner menyampuk nak bantu siap kan my Assignment.
I like Taylor Launtner Twilight, badan sasa sah sasa..huhu







END.
Ps/ dahla kemaruk berangan, mencari semangat sampai ke lautan tasik china selatan. Aku berjaya juga selesai satu assignment. Syukur..Next work, work on Assignment Database plak.

Plann ke PC fair tomorrow with nobody2x..but you, outing ngan member Umairah.
InsyaAllah. Adalahh buah tangan sok kena beli nt sempena PC fair kang~

Update: Latip terima kasih ajaar kan buat link kat bahagian compose entry.
Best

4 comments:

aduka said...

nak ikooot!!!

=P

/Dayah//Nurul/ said...

Jomm :)

♥mawar said...

cantex nye kamu nye template. merah! merah! suke sangat.. mau follow larh! :)

/Dayah//Nurul/ said...

biasa sajalahh mawar. lots of thank for the complimentos :)

Pages