Wednesday, April 21, 2010

Salam.

balik sekolah kepenatan hari ini. eh eh, bukan sekolah menengahla. TAPI belajar tu dah dikira belajar ilmu yang di tuntut kat sekolah laaa. Pulang jam4.44, ngadap tb jap terus tetidur depan tb,Haih. Penat :( cam bosan
SABARLAH

info: kontest Ery semalam cam xsetanding langsung untuk header blog. Aku memang banyak main fotoshop. Tak buleh tahan..Maaf xcantik header tu. tapi dah mencuba. .NAH,Nyanyi lgu Faizal tahir-Cuba. LALALA

info: Aku dah buang lagu Yuna dlm belog, ada orang jeles itu suh letak lagu aku sendiri utk dia dengar. Aku BUKAN artistlaa LATIP :) kahkahkah


Info: Dulu saya pakai braces kat sekolah since form 2-form 5. Merindui braces ttiba. Macam tu terindu sekali untuk berjumpa doktor dentist bracesku jua. Dr Suhaimi namanya:P Menangis masa first time nak pakai braces tapi sekarang terasa tulah kenangan pahit manis :)

ada info tambahan




* Dengan tak sengaja aku dah cakap kat mama camni "berapa kali la nak cakap benda yang sama", gara-gara "penat" macam-macam ayat terlepas. Tapi nada yang aku katakan depan mama pada ayat tu takada sama sekali nak marah. Aku sayang MAMA. "Nanti Dayah tolong mama masak uat asam ngan asam pedash :))
Untuk Memelihara Hubungan


Hadith :


Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:” Tidak sempurna iman seseorang dari kamu sehingga ia suka saudaranya mendapat (kebaikan seperti) apa yang ia sendiri suka mendapatnya.”

Bye
ps/ TADEK keiinginan belog. tapi nak membebel. Nak try kontest lain lagi nanti!
bagilah chance eden menang apa-apa contest pun. Penat try mungkin tadek rezki lahh tu :))

2 comments:

wachak said...

Kalu dah rezeki cik dayah, sure menang nya. Rajin2 ar masuk contest ... ngee

/Dayah//Nurul/ said...

kontes ery tu tak menanglahh punya :( sbb tuan belog tu tadek respond apa pon yg baik :)
mmg tadek rezki sy wachak. xkreatip :)

Pages