Monday, April 26, 2010

OMG malu biar bertempat oke


reminder: "I hate your presentation dayah", Please buat presentation babaik for nex term. InsyaAllah

salam



last time i did mention daa nervous when the time for a presentation about english songs. Luckily the lecturer were not strictly to said fix your presentation to redo. I am alone actually when my partner were sick around, and the condition when i was presenting the slides and presentation were kind of on and out. Here you go the presentation i elaborate blablabla...Lenka-the show and it ends so so tak besh. My friends said its OK but somethings not there and I said malu dohh, tapi korang dah dengar apa yang aku nak present tu oklah~

:D

Lecturer Fozy made question for me: WHY DON'T you EXPAND your ownself? Its a conclusion by your own presentation. my answer were short, i'm afraid. on the way back to my home i keep remembering the question and answered again.

HAIYYO. malu pon ada, umur dah besar panjang, lain kali please prepare a good all out presentation. malu tak bertempat sesat jalannya. eh lain je isu yang aku ketengahkan tajuk entry ini apa lahh. ada next assignment kena buat based in the conclusion pf the other presentation, shangat tak menarik tapi kena lahh buat.



Pictures of deviant art. i love berangan

If peresentation good, then can pretend your self yu did good job from the presentation okkeh.
Whatever

uyeay, my database assignment have finish and am thankful. malu aku kat lecturer sebab dia tanak jawab apa yang aku tanya ari tu, aku rasa kecik ati, tapi peduli apa aku. nanti aku tanya balik nex term after holiday abish










malu aku kat kelas ngaji mama, auntie dok puji aku ngaji ada lagu tapi tak ada dengung. i'll fix it and improve to bebetter
malu aku kat kawan sekolah sume dah ada experience kerja, duit sedap dalam akaun jadi jaga tabung simpanan masa depan beli kereta, moto, aku apa ada~

Takpe malu biar bertempat. kalo belajar, tak faham pegi tanya apa silapnya. Malu-malu kucing kalo nak cakap ngan laki-laki tu biasa jugak aku lalui. Tapi jangan nak gatal malu syiok sendiri.









haha. hari ini aku berangan tengok Penyanyi INDONESIA nunggang motor, BAMS-Samson bawak moto tiba-tiba pandang aku, bongok tu. Aku dah renew lesen motor lahh :P

Ps/ nanti nak review cerita pasal MDR Event kat Dataran KL Ahad lepas, sakit buntut, eh ayat shengal. sakit punggung tak sengaja sebab cramp. lama tak lari-lari ayam men rounders. Bye

3 comments:

Nurul_HaWa♥ said...

euuwwww....
ske berangan ea...


sy lg dasyat taw berangan...




syamsul yusof ajak kawen!!!
menantu org kaya..hik2..

aduka said...

dlm idop ni xde dh ase malu..
buang ase malu tu..
bogel@dedah aurat bru malu..
hahahaha..

/Dayah//Nurul/ said...

Hawa: dayshat mimpi tu
latip: malu biar betempat

Pages