Saturday, April 24, 2010

ANAS TAHIR

salam. Sapa kenal Anas tahir bukak mata besar-beshar :)

FYI (fyi means for your info), tentang Anas Tahir ni atau lebih dikenali sebagai Anas Koq! Hahaha. tetiba hari ini macam giler yutube video ANAS TAHIR:

Serba-serbi abang ANAS TAHIR ;
DAHULU bekas ahli kumpulan nasyid Far East, Anas Tahir belaja luar negara kat UK tapi xtau amik study apa so; agaknya dia dah undur diri group nasyid go on belajar. Tapi perangai dia sangat berbeza kalu dilihatnya as ahli nasyid. MEMANG Dont judge a book by its cover lahhh. Faisal AF6 dulu pon bekas FAR east penasyid jugak. FAR EAST grup nasyid ada lagi ke xtahu.

INFO ANAS TAHIR
  1. Adik kepada penyanyi terkenal Faizal Tahir
  2. Berumur 25 tahun NAK 26 pada 16 Octobber dan pelajar Swansea University, UK (err.. universiti laut antarabangsa. BEST best? yea.Sekarang dah grad dah keerja tunggu masa nak kawen kut :)
  3. seorang penyanyi nasyid daripada kumpulan Fareast dahulunya, tapi perangai hebat sengal
  4. Bapanya, Dr. Tahir ialah seorang pensyarah kimia di Universiti Malaya
  5. Besar kemungkinan, girlfriend Anas Tahir bernama Sakinah (haha) dengar-dengar dari student USM Penang. ada belog tu makwenya (klik situ) KINAH :P serius aku suka belog sakiiinah ada colourful lam belog, kalo xsalah tu makwe anas lahhhh
  6. Anas bila amik video yutube takleh belah kalo tunjuk banyak mimik muka. aku tak faham satu nama ini “koq!”. Grrr, rasa nak sekel je kapla dia! Hahaha. Dia berbakat. Muka iras Faizal Tahir. Teruskan cover dlm youtube Anas tahir. aku rasa dia pemalu kut, sebab susah nak carik info details mamat ini
kata anas dalam youtube:anas org KL.. ayoh ye org ganung.. mok ye org penang. abg dia org penan.. hahahhaha.. KOQ~! Dia sengal tapi ku suka lawak-lawak.
Minat tengok youtube KLIK KLIK:ANAS TAHIR
The video ANAS TAHIR aku dapat ini. Maybe aku baru sedar Faizal tahir ada adik yang coool~EH saya minat Yuna, saya xminat faizal tahir sangat..tapi lagu dia present memang kagumlahh

dia talented sebenarnya
tapi gaya lain :D



Layan je SHREK ANAS TAHIR ngan AKHBAR



sori akhbar, nyanyian anas tahir much best to heard dari akhbar. (SAH memang aku minat ANAS TAHIR). Suka anas tahir, tak suka faizal tahir pon~BUT lagu Faizal tahir aku kagum!


Ps/ Nak sign anas tahir :D, saya sudah be fans anas tahir & like facebook anas tahir huhu :)

bye

10 comments:

cikgadis said...

eeeeeeeeeeee....lama x dgr anas nynyi~
hohoho last year ku suka gila2 ngan dia.. hihihi

hanaahmad said...

hehe.....KOQ tu die perli BAPOK laaa..hee..de tgk x die perli izu bks kump nasyid saujana yg dh jd bapok time audition OIAM??? start dr situ la..haha....

Athirah Ibrahim said...

weyy weyy. dah lama minat dia nih. lawak gilaaaa. dengan suara yang beshhh. hahahaha.

yusuf mujahidin ™ said...

haha...mmg minat gk tgk video dia..
bakat ade..tp sengal gler..hehehe

ARC™ said...

ah aku tetap suke Faizal Tahir the best!!

/Dayah//Nurul/ said...

cikgadis: aku baru kenal anas tahir yg berbakat dgn sengal prangainya :)

hanaahmad: OHHH. perli yer ke.baru tau. tp mmg gile anas ni, kalo mulut asek cakap2 tp nyanyi cool lahh nk ltk video yutube. bes

athirah: haha. layankan anas ye. ku baru nak terjah personal details dia

ghouse: sengalnya anas lawak

arc: i like anas tahir ~

Amy Syaquena said...

salam perkenalan...just follow ur blog...pasni jemput la ke teratak amy ye...

╚► capital S hana ◄╗ said...

wuu~
ni kes fanatik abes ni kot hu3

/Dayah//Nurul/ said...

emy: ok ok nice ~

/Dayah//Nurul/ said...

syiera: anas tahir tuhh lawak!

Pages