Monday, April 19, 2010

AHAD

HIIIIIIIIIII
Berjaya untuk bersosial bukan bermakna perlu untuk melepaskan niat untuk melepak dan bersuka-ria. Apa bahan nak datang KLCC tapi duit ada tak sebanyak mana yang disangkka kan.
hari ahad weekends dah buat apa je.


Lepas balik kelas ceramah ustaz ishak din kat keramat, i already made appointement ehh, jumpa ngan umairah kat KLCC :) Macam banyak benda outing hari Ahad, nasib baik esaimen dah setel before~


Sakit hati nak juga beli Ipod, camera, accessories laptop tapi tak di beli.
Sahabatku beli skin laptop baru. Aku sekadar cuci mata ke situ agaknya. Tapi ada beberapa ilmu yang aku lalui semasa duduk bertenggek menanti kedatangan heroin sahabat kecilku u name Umairah.



Umai, silala sabar ok. "aku tawu, dalam diam kao sembunyikan perasaan kecewa mencari buah hati". .betullah. hmm..Dayah tumpang happy if yu happy what you like. Yang penting jangan serabutkan masalah kat diri semata-mata menjaga hati perasaan sahabat lelaki istimewa yang perassan baik macam dia sangatlah hebat, walhal kau lelaki gedik ya. Lelaki istimewa; "kalo tanak kawan cakap je lahh directly tanak kawan"

Alamak teremo untuk mu lelaki.tak sume lelaki macam itu. err tanak cite panjang, maaf.
kembali aktiviti ahad.



PC FAIR.
Ambil sebanyak mana brochure yang menarik di mata, dan boleh mulakan research untuk esaimen bahan seterusnya


GALERI PETRONAS.
menarik tertarik gambaran hasil artis yang kreatif. NAK tau just check it out kat tingkat 3, KLCC



WAYANG TGV.
Bercadang nak book tiket watch "Clash of Titans". mesti mesti akan kesuntukan masa, bagi melepaskan gian melepak untuk menuntun wayang tak sempat nanti aku beli cd terus tgk kat rumahlaa.. Tamo balik lewat. kang telepas plak solat Asar.tersinggah kat satu kedai cupcakes yang menarik dan beli satu cupcake manis. sedapss. Balik tetiba fikir nak belajar uat cupcakes



simple but sedap. i like cupcakes. ada cookie jar RM 3,
BUT i like cupcakes satu RM5.patut beli banyak-banyak sikit kasi mama try.
Balikdahhh naik bas




Last part. teringat ada call from my phone time ronda-ronda kat PC fair Pikom, Mama pesan beli 5keping ROTIBOY.
5rotiboy RM9

AI balik bawak buah tangan rotiboy rupanya. takpelahhhh :)






Ahad. Bye

Ps/ sudah miss kelas ngaji hari Ahad ini. Next time ngaji jumaat until ahad.
gambar AHAD nanti uplooads.



3 comments:

fideila said...

aii..bestnye dapat jalan-jalan.kita dok terperap jela dalam bilik.bulan 5 and 6 t nak belasah jalan sepuasnya..haha..rindu nak tengok wayang.

nway, follow u.

Athirah Ibrahim said...

ohoh. dah tengok clash of the titans. lebih kurang macam percy jackson cuma dlm muvi ni takde mamat jambu. haha.

btw, x pernah lg rasa rotiboy. kwn sy ckp sedap. heehee.

/Dayah//Nurul/ said...

fideila: sabarla dik. jln puas2 sampai penat t

thirah: err 2-2 pon lum tgk lg. rasalah kesedappan roti boy sekeping rm 1.80 je :)

Pages