Tuesday, April 20, 2010

Contest "Tunjukkan Bakat Anda"

Salam

Hari ini MAU cuba nasib kontest. sekaligus terasa ingin mengurangkan, mereleasekan tensen assignment yang lelain lagi. haih. Beban betul assignment sebab tak minat tengok assignment.

Hype ery. Nice to know yu. kalo jumpa nak autograph jugak yaa. ERY FARIEHA MISRI.
Contest header ery. Aku telah done ikut syarat lahh :)
ini Kali kedua AKU menyertai kontest blog kawan2 maya dlm blog,selepas blog kontest joegrimjow. next kontest joe tak reti lahh nak join btw takpe

Syarat kontest header Ery begini
Syarat ss :
1) mesti jadi followers blog ery farieha. ---OK
2) post entry bertajuk Contest "Tunjukkan Bakat Anda" ---OK


3) tempek banner ni kat sidebar blog korang. linkkan ke
http://lapinkyery.blogspot.com/2010/03/contest-tunjukkan-bakat-anda.html
OHHH. aku ada masalah letak link dari dulu lagi. ---ni xsure

done

ERY please perassan ai dah letak link for yu dear~

here are your header DONElaa :)) I have did the best WHAT CAN DO :)
harap-harap, suka sila2 suka

1/


2/


3/


hehe. yang last ni tatao lahhh. haih

Hopefully ery suka. i already masuk sume gambar yeahhh


Ps/ Dayah am opening book sat lagih and learning the other assignment to go and after playing photoshop for ery. Coollahhh. heeyt, kerja bila mau shiapp. InsyaAllah siaplahh. Kalo rajin aku buboh header sendiri baru nanti~
Bye


8 comments:

Ery Farieha said...

yuna?
ohh nnt yuna yg pemes, bkn i
ahahaha =P

aduka said...

hoho..
adobe photoshop..
=)

cikgadis said...

ya ka?? guna adobe?
waaaaa~ teror....
org x pndai pun guna benda tu
wuwuuwuw

/Dayah//Nurul/ said...

ery: yuna tu marketing strategy, biar ramai org minat tgk ery nya belog haaaa :D

latip: bes yeah

cikgadis: biasa je..tryla kontest cik ery tu, mna tau ada rezki menanng

aduka said...

x best pon..
guna illustrator lg best..
hahaha..
=P

/Dayah//Nurul/ said...

latip: jom join kontes ery

yusuf mujahidin ™ said...

minat betoi yuna dia
:)

ザ-sylver-shooter said...

burok giler header derg ni ...hahahaha

Pages