Tuesday, April 13, 2010

Touch and go

touch and go ini yaitu pegang dan pergi semacam je petang tadi. Bongoknye saya.
Kad touch and go saya tak berfungsi petang tadi sebab isi dalam kad tu tinggal RM2.

Bab Kad Touch & Go

Kat mana nak beli Touch & go>?
Kat area Train Ampang mana-mana train tu cakap je (nak beli kad touch & go). Then dia bagi satu form untuk korang isi details nak beli kad Touch and go.
Masa first time aku beli kad touch and go. PEGANG & PERGI kad tu time balik kolej dekat train

Pandan Jaya

Bayar RM 20. dapat kad PEGANG & PERGI. siap isi form tu terus dapat kad touch & go


Kad touch & go

Berapa bayaran kad>?
First bayaran student paling cikai pon aku beli kad ini RM 20,means kad entry beli RM 10. RM 10 balance tu pandai-pandai la nak guna

Bila nak abis buat apa kad>?
Boleh tambah nilai, JANGAN pi buang plak.
Tambah duit nilai
kad ikut kemampuan diri

Kat mana boleh guna Kad Touch & go>?
Kat public train, highway, parking, retail dan lain-lain









"Ohh assignment. Makin ku jauhkan diri berdekatan assignment makin dekat pulak Assignment kejar untuk menghampiri aku"

Cuti sem, cepat lah datang~

Biru indah, peaceful moment


waaaaa..esaimen tak leh nak fokus bebb..duh

Doaku harap sume perkara apa yang kao perjuangkan berjaya apa yang dihajat.
Entry ini telah menyimpang teruk pada apa yang ingin aku sampaikan. biar~


Ps/ Im using this entry to remind my ownself pergi

tambah nilai

kad Touch & Go. ayyo dayah xmanyak duit dahhhh.

1 comment:

aduka said...

duk ganu xde tol!
bebas!
hahahahaha..
=P

Pages