Wednesday, April 7, 2010

Skodeng Yuna

hello again esaimen. asal wat esaimen je ngadap kejap belog.
kekadang mesra selalu ngan belog and fesbuk. harap tak lalai. haih.


Aku skodeng Yuna hari ni..........kat Facebook ~

O Yuna. Tahniah kerana memenangi ABP lepas.
Minta maaf ABP,ai tak tengok dari awal.
Dah nak abis ABP baru perasan sambil duduk depan TB cakapla, "Sape lagi yang menang ni ma", jawab ngan pendek "Nabil, CT, aznil, oh Yuna menang..tapi tuan Yuna tadek"

Entah betul ke tak mama ku ngomel.
Apa pung Tahniah. Sume ni hiburan. Tadek makna nya award tu nak bawwak di jalanan untuk berbangga. Manusia perlu berada di jalan lurus.

Please do improve yourself Dayah.
Salute Yuna, yuna baru balik dari Amerika for SXSW invitation dgr khabarnya, mungkin sebab tu dia tak datang time Award ABP :))
I lap yu YUNA


artis baru popular-YUNA







Bye




Ps/ Lagu yang aku letak kat blog lagu Yuna-awesome~

4 comments:

chokio_nia said...

huhu...ske yuna ke??die mang berbakat pon..=)

/Dayah/Hid/Nurul/ said...

mmg suka tgk yuna,org yg berbakat.
suka sama YUNA~

aduka said...

x abes2 yuna..

/Dayah/Hid/Nurul/ said...

latip jeles nmpak :P

Pages