Friday, May 28, 2010

Youth festival 2010

venue:pwtc- youth festival

youth festival day 1 (oke pic xjelas, kamera murah) kena dapatkan ttiket pas seblum masuk pwtc tuk youth festival ok


lepas daftar dapat tu pelastik macam forever 21~

Details info pasal - Youth festival
"pesta muda-mudi"

tgh hot this weekend youth festival besar-besaran sebab sekali sthn (28-30hb may)

pegi berdua lebih baik. AKU pegi ngan seorang kawan perempuan sajah. Take it or leave it. oke . sepesel kat festival tahun ni..aku tak penah pegi pon before this so in my opinion its interesting. Membantu sangat pada semua anak muda, yang macam muda-mudi lagi hot pegi berpesta. Oh pesta apa..macam-macam ada. hik3. sebelum ni dengar khabar takde bayaran kalo nak masuk dalam PWTC. masuk saja apa nak kepoh. but this year starting this year, PASS dikenakan sebagai janji untuk masuk ke Youth festival. Alahai, NAK tiket macam mana. setakat online pastu isi jugak form dalam pwtc register mintak pas tiket at counter pre registration tu dah dikira done satu bayaran berbaloi experience yang boleh di kongsi.

Firstly, sampai je pusing satu pwtc. pegi tengok rock climb yang mini, taman haiwan mini, games play dadu ngan baling gelung, mojo (mobile journal), pegi join youthspeak contest, pegi join cleo member, ngan last tengok concert belum stat pon sebab show mesti malam punya. ada tournament futsal, bola keranjang, and las skali ada penuhh bazzar shopping. juling mata tengok baju cantik, makanan sedap, bag cantik, aksesori cun, tapi tu la cam shoppin window lahh. ada orang belanja saya makan KFC ngan many gift dapat.



nak tengok ke :)
kalo mahu pegi serbu pwtc to youth festival




sume free


ini pun FREE. datang tengok booth mana korang suka. around 200 booth jat dlm pwtc....


bye, pegi cepat jgn xdtg. tengok macam-maacam ada
Website:
http://www.theyouthfestival.com

Public Transit:
Rapid KL Ampang Line (Star LRT) - PWTC Station
KTM Komuter - Putra Station

*untuk ngelakkan trafik padahal aku takde kereta, so
bergantung pada train ampang to PWTC

*aku leh telajak pegi balik nek tren. pegi telajak ngan tren pegi sampai titiwangsa.
balik telajak sampai sg besi. cover malu. balik lambat, sendri fikir redha
& gambar akan updates later :)

6 comments:

aainaa said...

wah! byk siot brg freee!!

Blithe Spirit said...

omg that is soooo cooool!menyesal gila balik kmpg awl
:(

Cikgu AL said...

wah!~best seh!^^ kecuali part train tu..hakhak~

Boneka Tak Sakit said...

huhuhu kalau dah tua leh masuk ke?? kena bawak ic ke apa huhuhuhuh :P

/Dayah//Nurul/ said...

ainaa: kena pegi baru best :)

Blithe Spirit: cool laa sy kan :) dtg balik kl baru balik kg..

cikgu Al: hahaha. betul..telajak tren leh patah balik..tapi lesson must learn

daus: tua sangat ke awk tu :D pegi jelahhh nt jumpa nurjuma..cantik woo

cik affy said...

waaaa ~
na pegy tp jauhh :(

Pages