Wednesday, May 26, 2010

surat cinta


surat cinta = kasih sayang (siap ada cop kat situ)

apakah perlu surat cinta sebagai bukti kasih sayang. shishhh. siod. surat cinta yang aku telah maksudkan ini pasal disaman oke. tak mahu lagi ku bayar sebabb tiada duit cukup. oh memang takde duit pon , memang malang kan. cuma mengharapkan duit ihsan bapaku tersayang tuk settelkan masalah saman.

"BAK, minta maaf, dayah pinjam guna moto bak tiba-tiba kena saman" (abah ku akan pulang dari yemen ke Malaysia pada 4June. Hari bertuah tu hari JUMAAT)


"Wt why...so serius"

rindu skit abah. selamat hari bapa bulan jun. jgn la marah pls2, kamu jgn marah ;)
Taktik tuk mengambil hati ayah, nyanyi depan dia ke. oke menipu saja. kena pelempang pedas baru tau sedap kan. ayyo saman cemana mau bayar


harap BAK xmengamuk sebab motor abah telahku guna sekarang sementara, dan berita kena surat cinta polis trafik tu ku belum beritahu lagi pada Bak,sebab disaman tak tampal Lesen L :'( kuciwa






ni sume gara-gara kena tahan depan adik polis misai kontot kat jalan Ampang. Memang nasib xhebat. Maybe akan ku patuh sentiasa undang-undang dengan hati-hati lagi. pa tanggungjawab nak buat lepas kena saman..pegi bayar la hukuman denda tu, bole trus bayar online...tapi ku malas, lagi pun tengah tak banyak duit. apa-apa hal saman pegi online http://www.myeg.com.my/index.html

sume info kat situ ada conth cam renewal license ke..tapi mahhal charge sebabb deliver daa postage incharge. lu sendiri pikir and bye




kalaolah ku tampal awal-awal lesen L kat motor itu mesti tak kena saman kan. mencari kesabaran saje :"(

3 comments:

kyra_shakirah said...

lerrr..nape x di ngorat aja pak polis itu???..mana thu pak polis x jadi nk saman..huhhu

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. best tu kena saman.

berapa la saman kalau tak tampal sticker L tu ea?

/Dayah//Nurul/ said...

kyra: xreti sy nak ngorat laki~

asada ryutaro: saman dlm rm50 kalo ikut sistem pegi balai...tak tahu la pulak kalo dah naik harga ....takde duit nak bayar saman

Pages