Thursday, May 13, 2010

sad scene

SALAM. hi

sebenarnya ku tengah sensitip. hari ini mama marah. mama marah. mama marah sebab dayah lupa rebus ikan. dayah said sori tapi tataula mama tu marah lagi kex. Dayah tak jaga kucing mama macam apa yang dia jaga. Sori maaf. hari yang lepas tetap yang lepas tapi akan tetap di kenang. Sejak kebelakangan ini aku juga asek rajin yutube, tengok yutube macam-macam boleh ada. Aku yutube happy tree friends dah brapa puluh tadi sebab baru nak suka kartun cumel tu. Jangan jadi taksub yutube sudahla.



Nah video ini sedih. Hati2 tengok ia. sememangnya dramatik. Kucing pon ada perasaan. tapi kadang-kadang apa yang kita lihat tak nampak apa yang kita nak kata. aku rasa kucing ini kesedihan walaupun pernah gatal pada makwenya.



Fakta: Kucing rumah aku Mak Tam dah gatal, dah lupa bagi ubat mandul. meraung terpekik tak malu si Mak Tam panggil abang hensem ngoratlah ai. ehh dah normal kitaran hidup haiwan nak gatal tapi macam mana pon tu tetap kucing rumahku.

Kembali pada video, selamat menonton




ADA mode baik nanti ku updet layout blog kemas2 kena ikut tutorial dari expert blog.

Bye

8 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

haha,,,

x reti jaga kucing??

bagi makan friskis ngan susu da la,,,huu

aduka said...

jgn cedey2 dayah..
=)

/Dayah//Nurul/ said...

lokman: bagi jgk tu friskis, tapi kucing rumah dah biasa bagi ikan rebus jugak

latip: takpe, dah oke . .lps ada komen latip dah semangat baik. huhu

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

Silat Lawat Ke Blog Saya

Untuk Menerima Anugerah Dari Saya,,

Sila2

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

huhuhu aalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! buat lah pop upou coment box alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
tgh syok load video..

dulu ada kucing camtu huhu pakcik punya. dia pan dai urut2

/Dayah//Nurul/ said...

pop up? nt ku cuba kalo bolela boneka

Loyar Lawa said...

hahahahahaah nama kucing maktam macam manusia plak dah...adeiiii

Loyar Lawa said...

hahahahahaah nama kucing maktam macam manusia plak dah...adeiiii

Pages