Friday, May 7, 2010

kartun seketul gambar

heyt.
Dahh. sila faham-faham dari dialog tetera serta apa yang mereka bincangkan :P




Kucing kontot: Cemana test jpj moto hang?

Kucing ekor panjang & menanti masa tangkap ikan: Aku sebenarnya test jpj nex week pulak, skang keje nak tangkapp ikan. ko nak joinx?

kucing kontot: aku follow nanti bila lapar AHH


Ps/ Aku ingatkan lepas QTI tu pra penilaian leh booking test jpj terus esok-esok, tapi booking test moto seminggu selepas dapat paper pengajar motor itu dan menunggu panggilan kakak SIOD dari sekolah memandu SAZA~ bencikk. aku dah mintak berkat doa cikgu motor harap oke test nanti. lambat tapi sabarlahhh. InsyaAllah ok



7 comments:

cikgadis said...

uik? lukis sndiri ka ni?
kira ok la ni..ada nmpk juga rupa ikan,kucing2 tu..
kalo org? haha xda rupa kali

*sori org komen pasal lukisan.
miahaha :p

nuraimyasmin said...

gudluck test jpj nnt. haha igt lagi time amek lesen moto dulu. cuakkk smpai silap tekan brake time nak tukar gear. kaki pijak jalan. supposed dah fail, tapi org JPJ tu ta nampak. heee selamat.

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

comel lah kucing tu hahah :))

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

aku pown nakl belajar bawak moto la!!!

/Dayah//Nurul/ said...

cik gadis: no hal komen je. lukis cincai je tu :) suka-suka an leh la try

nuraimyasmin: heee, cuaknya! hrp2 aku selamat huhu

Boneka: huhu. biasa je. jom uat lesen

aduka said...

x phm tp buat2 phm..
ooooo..

QaRaMi HasHim said...

thkss 4 de info..
yg kucing tu klakar la... hahaha
best....

btw, singgahlah blog terbaru saya..
http://malaysianhotblog.blogspot.com

saya memerlukan sokongan anda semua.

be my follower k...

Pages