Monday, May 10, 2010

i ♥ mama

happy mothers day. selamat hari ibu today.
Tidak ada apa yang boleh ku ungkapkan kata-kata manis atau balasan yang mampu kuberikan, cuma tanda terima kasih tak terhingga serta doa ku pada mu mama. I♥ mama. Terima kasih segalanya kerana membesarkan Anak degilmu ini; hidayah.

mama femes jap. gamba mama ku sayang terkua dalam entry ku. ramai orang kata "mak awak cikgu ke, saya kata; mama ku pelajar UIA kini". dalam atiku bercakakp mak aku suka belaja agama sebab tu dia pegi balik hari Sabtu kat UIA skang.



Kadang-kadang aku pelik, sambutan hari ibu ini wajib ke diraikan. jadi untuk memuaskan hati semua orang, aku dah wikipedia apa kah mothers day. The modern Mother's Day is celebrated on various days in many parts of the world, most commonly in May, though also celebrated in March in some countries, as a day to honour mothers and motherhood. In the UK and Ireland it follows the old traditions of Mothering Sunday, celebrated in March/April. Means tahun ini mothers day pada 09/05/2010. berjaya sume media hebahkan mothers day mothers day :)

Yang penting kita mengenang selalu segala jasa pengorbanan ibu ingatlah mothers day. AKU xlupa kot. Tahun ni cuma ada kad mothers day and perfume bilik je tuk mama.





I lebiu mama! I LOVE MAMA

Ps/ thank you for everything mama. thanks pada sapa baca entry. Selamat hari ibu ibu ibu. korang celebrate apa tuk hari ibu agaknya

5 comments:

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE:

-9TH MAY 2010 (PERSONAL) RM150 ONLY @ SHAH ALAM
- 15TH &16TH MAY 2010 (BRIDAL CLASS) RM500 ONLY @ SHAH ALAM
-22ND & 23RD MAY 2010 (BRIDAL CLASS) RM 500 0NLY @ SHAH ALAM

LIMITED SEATS UP TO 6 PAX ONLY!!
**MAKEUP PROVIDED
**LUNCH
**CETIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 FOR BRIDAL CLASS FOR EACH FRIEND YOU BRING ALONG!

REGISTRATION OPENS NOW!!!!

016-2128740 (EYRA RIZAL)

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

huhuhu bru thu yg diadsambut pelbagai tarikh d sluruh dunia,,tp ada org kt mothersday hrm
;p cmner tu??

aduka said...

epi maders dei..!
hehehe..
=P

*muka mak mu sama la ngan muka mu..*

=P

/Dayah//Nurul/ said...

love: thank yu for offer

boneka: jgn dgr kata org, yg penting kejesama. xslh pon nak adakan hari mothers day. tp seeloknya kt selalu hargai parents syg mak. i love my momma :)

latip: tau. ramai tgk perasan mak ngan ku muka sepesen. tp ku tak pakai spek :)

aduka said...

seb baek x pkai spek..
if pkai mmg sama..
haha..

Pages