Wednesday, May 12, 2010

Birthday SARARISA

Sararisa birthday coming 18 may 2010.
Happy birthday, sebab entry spesel birthday wish padamu.
aku berminat saja SEBAB SEBAB :) sara nk buat giveaway BIRTHDAY sara yang akan tiba tak lama lagi, Saya sudi menyertai dan memeriahkan lg giveaway ini!!! sararisa mmg kreatif kalo sesiapa yang mengikut blog dia mesti ramaileh kreatif minded cam dia kan

antara syarat2 nya ialah: korang klik belog sini tengok macam-macam ada sararisa pemurah hati nak bagi present. aku teruja baca blog dia ngan suka :)


Ucapan selamat berkenalan, selamat panjang umur dan murah rezki sararisa tahun ini. amin :)
bye

7 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

SARARISA??

pelek tol nama nya,,,ni mst baru 1 tahun umo budak tu??

/Dayah//Nurul/ said...

xsurela. tnya punya blog. tp ku agk 28 :)

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

haha....

betol2,,,,

kene tanye tuan blog la

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

dia buat kraftangan ke? jap nak check la..

aduka said...

sbb wish utk giveaway..
cis cis cisss..
hipokrit kamu..
hahaha..
=P

/Dayah//Nurul/ said...

lokman: dah try tnya ke :)

boneka:ada tu. kreatif

latip: dengki mu

aduka said...

haha.. aku gurau je dayah..
dont sentap2 oke..
=P

Pages