Thursday, July 1, 2010

Bola takde. Sayu jugak

Salam. Sayu je hari ini termimpi bola tapi tak klua-klua. kehkehkeh. almaklum bola nak masuk separuh akhir lagi tak sabar. Lagi2 la final..Ku tunggu nanti match seterusnya. Semalam ngadap tv bercadang nak habiskan cerita MR & MRS SMITH tapi tertidur depan tv :( cet

Makanya hari ini sayu.
Pegi belajar motor kat keramat lagi selepas temani mama kat tesco Ampang dan Makan kat Kluang restoran dan mahal average price ala-ala Kopitiam. btw, first time makan kat Kluang dalam tesco tu, ntah. saja tukar taste. tak best mana pon.

Ok, sayu pasal bola.
Mengira waktu tapi abaikan saja, sebab time always like that, it keeps changing. Apa tah merapula dayah. Bapak aku yang cuti sebulan kat Malaysia dah habis.
Malam ini time 9pm dia berrtolak kat Yemen to work. atas urusan kerja jugak bapak aku kerja setahun kat sana and tak balik raya tahun ini sama kami. terasa sangat kelainan, puasa ngan raya biasa bak ada tapi kini berubah.


Keadaan merubah segalanya kata orang. Kita perlu berubah untuk jadi orang berjaya. Well, maybe this big sacrifices have been done of by my own parents get me realize that you need to survive in this life and reminds to keep your ownself struggle to achieve your wants and need, competence and credebility anda di tangan anda dan orang di sekeliling boleh jadi penyokong.
oke bola tadek tak mahu crita nak panjang. I lebiu Bak sobsss sedih pasal abah la bukan bola je

2 comments:

aduka said...

sunyi je kan xde wc..
ayah kje pe?

/Dayah//Nurul/ said...

latip:sunyi sokmo menunggu bola!
ayah ku keje sbg ahli geofizik, anaknya je xpandai, salam perpisahan jmp lg bak..

Pages