Tuesday, July 27, 2010

Wedding kawan mama

MAKAN MINUM WEDDING DILAYAN VIP, SEDAP :)



Salam.

apa khabar.

Hari minggu sabtu ahad lepas memang mengasyikkan. Aku dah lewat nak pegi kelas sempat ada mode blog. sikit je cerita, bila nak kawen. erk. ok. Sabtu wedding malam belah jiran. Ahad wedding kawan mak aku yang dah tak jumpa dah lebih 20 tahun tak jumpa. Part Ahad wedding memang best walaupun silap dan salah berlaku di sana, sempat jadi pengapit pengantin belakang situ. memang tak sangka kami siap jadi vip keh keh keh.

tak sangka jugak jumpa Dato dr fadhilah kamsah. Diorang jemput orang tertentu dekat KDE. orang berada sume ini, kami tumpang gembira sekejap tengok ahli famili pengantin. kompang nasyid, makan beradab, kek 5 tingkat. sungguh gile best kawen. ups.

anak kawan mama lelaki itu. tak sangka dunia kecik,belah perempuan punya bapak aku kenal yaitu tempat bekas aku kerja kat Uzma dulu.
Selamat pengantin baru bahgia ke anak cucu. pengantin umur sebaya 28.
weewit, dah kawen.


Ps/ tetiba suka dengar lagu Mariah carey-through the rain. Ingat nak beli lagu album yuna ah :)

5 comments:

aduka said...

dayah..prasan byk kali dah..
tp x tegur2..
dayah cam ada prob sket pd penyataan ayat..

cth..
'Ahad wedding kawan mak aku yang dah tak jumpa dah lebih 20 tahun tak jumpa'

dan..
kdg2 ada ayat miss..

cth..
'Selamat pengantin baru bahgia ke anak cucu'

sbb..
sy baca byk kali, ada yg x phm n ada yg klaka..

huhu..

Pusher Aries said...

owh best ea kawen...hehe
hah nie lagu ape plak..hihi

/Dayah//Nurul/ said...

latip- betullahh time kasih tegur. cuma biasa menaip ikut gerak hati aje cerita, akan perbaiki penulisan ayat berbelog cun-cun. malulahh nak blog. erk. ok bye

/Dayah//Nurul/ said...

Pusher Aries- lagu lemon tree versi koreab :)

Anonymous said...

You have hit the mark. It is excellent thought. I support you.

Pages