Wednesday, July 14, 2010

WAKAKA CREW

Salam.

Malam yang bersahaja tadi.
Hari ini melangok depan tv kejap, baru teringat nak tengok ada satu show realiti Final showdown 2010. tak pernah tengok sampai habis pon,tapi sebab final punya pasal tengok results dah tahu sapa pemenangnya, btw dah bole agak lahh. hai wakaka crew, Congratulations to be the winner showdown 2010. Aku dah agak team mereka yang akan menang, lagi-lagi lah sebab adanya orang kuat talented macam Alam.
ALAM pernah enter so you think you can dance, and the winner, so obviously dia memang banyak pengalaman and ada style and manyak kreativiti can be mixed up plus energy kena ada
The team for contest showdown 2010 @8tv berentap &keputusannya

first winner
Wakaka Crew

second
Giler Battle Crew

third winner
Floor Fever Crew


WAKAKA Crew! Champion of the 1st #Showdown2010 @8tv ! tahniah

rm 50, 000


-
END


this video dari youth 2010 event dari ahli wakaka crew members jugak. no wonders they superb skills in dance. katanya wakaka crew ini sume pemalu-malu lahh kunun.

dari andaian aku mereka menang

-ramai peminat lahh kan ikut sms 100%
-memang amazing dance bersahja stylo mylo, kaki mantap sume bboy energetic
-girls sms team jambu yang kemungkinannya rupawan
-adanya pengaruh abang' Alam ex winner so you think you can dance
-well known team from media, ada bukak klas studio kat puchong

apa pun
-rezeki memasing

Ps/ Aku lagi teruja tengok Jennifer lopez dance ngan stick.
tetiba terasa glamer bila GB' Gengblogger masuk paper kosmo PAGE 37.
ohh nanti je le cerita


7 comments:

Cik Bucken said...

aiseyy apsallah daku x ngikut showdown ni..pasallnye 8tv kat umah ni sengal..pki astro tp 8tv ni je cam rosak2 bile ujan,yg len tak pulak.duuuhhh

Kujie said...

terus terang, kak jie tatau apa satu...ketinggalan zaman ni

Hazzy Ishak said...

yayyya dorang memang jugak akhirnya. setiap persembahan dorang ni ada tema & jalan cerita. memang terhibur

Pusher Aries said...

sy pn ketinggalan jugakkkk...huhu

Arisa Mihashi said...

DEMAM SHOWDOWN PLAK KA?

/Dayah//Nurul/ said...

bukhen- tgkla ulangan

k jie- tu hiburan je :)

hazzy- sweetkan

timah- suka je :)

Epul Azimi said...

ingatkan floor fever menang,tarian dorang best,tapi redha jelah wakaka menang......ahahha

Pages