Thursday, July 29, 2010

Exams sort test

Short test dah lepas, satu presentation economy dah lepas sume siap tadi dan semuanya tak puas hati. Biar aku review apa yang dah jadi tadi. Datang jawab test kelam kabut dilanda ribut. aku datang lambat pegi kelas. Lambat ke kelas kembali. Cool datang lambat, memang cuak ar. memang saya sangat lembap datang kolej sendirian. Bila sampai kolej dok kelas sume pandang aku masuk lambat kelas 1030 pagi. Habis test jam 11. Test sejam sepatutnya. Bila nak jawab test duduk area jauh-jauh dari kawan. Kiranya tak boleh niru lahh. Oke lagi. Nak jawab test aku blurr tahu tak satu ERD itu tak tahu menjawab. alamatnya la tak ada markah diterima ke dan tak bole jawab betul ke tak. Aku jawab teori Database short test tu pon tak bole buat. sedih :'(

Info: ERD means Entity Relationship Diagram.
ERD includes entities, attributes, relationship.
ini gambarannya.
nah.
tepek situ.

Entities are the "things" about which we seek information.
Attributes are the data we collect about the entities.
Relationships provide the structure needed to draw information from multiple entities.



err susah la jawab test tadi. Dahla lambat masuk kelas test. Tak cukup masa, itulah akibat datang lambat pegi kelas! Presentation aku time group yang last. macam mencarut membaca je depan orang ramai tadi. takpe at least dah lepas assignment presentation. Nanti ada test pulak lepas presentation. ohh teruknya perangai dan presentation aku tadi bosannnnn sungguh dan serius mengaku disini. Minta maaf pada sesiapa yang terpaksa tengok presentation tadi.


Lepas present aku ada main satu photobooth dari laptop kawan. Beliau menggunakan laptop Mac apple yang cantik dan yang sememangnya lawa. Hasil photo booth ini. Lepas kan geram setelah main exams. err

sweet memori photo booth
Lepas gelak photo booth. Pi kelas MOB, management Org. behaviour. Balik. makan.

Aku dah dapat cek results sem lepas, and down. Aku dapat result dari coursework. Harap boleh back up nex carry mark dengan test lain. Bye

Ps/ Nak beli album Yuna. Nak berubah rajin datang kelas awal lahhh

3 comments:

aduka said...

dtg lewat ke kelas adalah satu attitude yg x bgus..
rajin2 dtg awl ke kelas ye dayah..
;-)

Chaon Cornerz said...

la.. student lagi ke.. ingatkan geng2 dengan kech n nisa tue.. dah keje.. rajin2 pegi class awal.. hehhe..

/Dayah//Nurul/ said...

latip-oke makasih cikgu, ups, ok2 latip hantarkn :D ehh sy dtg awal lahh

cha'on- kech part timer postgraduate studen account kat um. ntah tnya kech cantik. ohh mereka tak sebaya ngan aku. aku nak dtg awal kelas ni nak ikut tak :D

Pages