Monday, July 5, 2010

Menjawab tag

Salam. Berikut adalah jawaban sebab kena tag dari
cik BUKHEN. maaf silap eja
salah eja nama oke,

dah silap eja nama kata tuan belog itu
AMIRAH BUCKEN HAZWANI

aku sakit perut. itu je sempat diperbetulkan


syarat 1 : mesti menggunakan huruf pertama dari blog anda
- ok. DAH lari tajuk. Biarlahh

syarat 2 : jawapan tak boleh berulang
- ok.

1. nama anda
- Hidayah Klose Villa


2. perkataan 4 huruf
- Haip


3.nama budak lelaki
- Hafiz Chang


4. nama budak perempuan
- Hidayah Imanah


5 .pekerjaan
- Housewife


6. warna
- Hot red chilli pepper


7 .sesuatu yang anda pakai
-Honda jazz kereta kaler purple


8.makanan
- Happening stylo burger cheesedale


9.sesuatu yang boleh dijumpai di tandas
- Handphone


10.tempat
- Hospital Ampang puteri


11.alasan bila terlewat
- Heyt, bole kita berkenalan


12. sesuatu yang anda jeritkan
- HANTU POCONG


13. tajuk filem
- HE MAN


14.minuman
- HERBA TONGKAT ALI


15 . kumpulan muzik
- HUJAN


16 . haiwan
- HARIMAU JANTAN


17. nama jalan
- HANG TUAH TIMES SQUARE


18. jenis kereta
- HONDA CITY


19 . Mereka yang bakal di tag

haprak tiada. aku tak minat tag orang


Oke itu sahaja.

Ps/ Lambat nya world cup semi bola nak stat

6 comments:

Cik Bucken said...

aiseeyyy,,salah itu eje nameku..
-_-"

/Dayah//Nurul/ said...

maaf2 tsilap. sakit perot plak gitu

Cik Bucken said...

ngahahhaa..no hal aje..bese la tu typo gitu2..xde marah pon.suda ok2 ^_^

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

weii silap ni,,nama blog ko mule dari huruf N,,,bukan H,,,hahaha

cik affy said...

hehe ~
na jwb benda neyy laaa ^^

/Dayah//Nurul/ said...

CIK mira : ok :)

lokman: LOL. saja tambah entry

cik affy: sapa tulis tak boleh :) sj je

Pages