Wednesday, June 30, 2010

Mood demam bola

salam 30 Jun 2010 / 18 Rejab 1431.

Japan-Paraguay 10 pm 29jun 2010,
oke match semalam between Japan ngan Paraguay. Sangat sedih ntuk melihat markahnya. Bakal ASIA ntuk mara seterusnya tak berjaya lepas habis game penamatnya penuh tragis. Penalty kik akhirnya penentu keputusan sapa yang mara. maka keputusan jom tengok skit


keputusan telahh mengubah impian jepun terus ke depan :'(
Tolongla sepak betul2 Yuichi Komano , mata bukan kat lutut grr


bola tak nak masuk dalam gol, tragisss sungguh. no luck kat japan
keadaan genting
match between Paraguay versus Japan at Loftus Versfeld Stadium in Pretoria.



reaction selepas dapat tahu keputusan permainan bola yang dah tamat :(
game dorang tak membanggakan :(
Paraguay won in the penalty shootout 5-3,
after the game was tied 0-0 in extra time.
Komano failed to convert his penalty shot.


Results 0 - 0 , penalty kick 5 - 3
Bye Japan. hello Paraguay


230 Spain wersus Portugal.
Heloow spain, byebye Portugal
Kembali match Portugal battel Spain.
Rasanya ramai dah menyangka dan dan dah agak spain mara.
aku pun mahu spain maju.
dan resultsnya jom tengok


hello supporters spain :)


menang spain dengan 1-0
good!


Spain menang, bye Ronaldo. Xavi midfielder spain berucap pada Ronaldo gitu ok ke. kehkehkek.
terpaksa terimah akikat derr
Portugal's striker Cristiano Ronaldo kecewwa after his team lost the 2010 World Cup


Bye Portugal


SPAIN match 1-0
Spain's goalkeeper Iker Casillas berjabat tangan pada Portugal's goalkeeper Eduardo after tamat games kat Green Point stadium in Capetown.
Spain tamatkan games.
Menang.


thank you sebab teruskan game.



Ps/ SEKIAN saja pada laporan saya yang menjalankan tugas, Hidayah di belog sukahatisaya "_"
WAKA WAKA ehh


Oh esaimen, muak mahu sambung esaimen sequence diagram, state diagram.
ada jugak trasa nak nyumpahhh. hishhh

7 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

walla dayah layan bola!!bagus2..tapi dayah (diri sendiri) tak tengok pon...

Boneka Tak Sakit said...

huhuhu layan betol bola
aku tgk dua2 macth tapi sambil lewa dgn separuh hati je

aku xminat bola tapi abg au minat
ahhhh kecewa lah jepun gagal

jgn la dia bunuh diri cukup hehee kan?? sian dia. sabar lah dugaan Allah! *cakap dgn striker jepun camtu hahaha dia paham ke?

Syauqah Mujahidah said...

portugal out..? Heheh...
Nsb baik..

Cikgu AL said...

sdeyla jepun kalah,da la br nk lyn cter jepun ni..huhu..T___T

/Dayah//Nurul/ said...

dayah2 : kehkeh, layanje sebab world cup

daus : abg au sapa...hihhi, oke cakap striker japan, will try nex year luck of 2014

syauqah mujahidah : yep2 :) spain up sebab villa :)

cikgu al :sabar jelahh

cik bucken said...

SPAIN!SPAIN!SPAIN! hehe..sonok tgk pic salam2 ngan ronaldo:p

ザ-sylver-shooter said...

laa...ade ke sokong jepun

Pages