Saturday, January 1, 2011

2011

salam, apa khabar. ada ke yg nk jawab ntah ah.

selamat tahun baru tahun 2011 harap2 sume perkara baru akan berlaku dengan baik-baik belaka.
sebenarnya hari ini tak baik mana pon. aku dah cek result, dah bole bukak registration kolej come back, mengembekkk, klas kolej start on wednesday. pagi tadi mama kata results kao mcamna. aku tak bagi jawapan bernas. so pandai-pandai cover line. realiti. results sume lepas pass 7 subject, tapi tadek A, mcm na result degree nak cemerlang ni bila dah nak byebye study tahun ni. oh aku final year study ye 2011.

so aku putar belit jwpn kat mak aku padahal results dah tahu. ada bnyak soalan lagi aku rasa mcm tak best je dok biasa org nak tanya-tanya. so aku akan buat jawapn ni kalo benda ni jadi kat aku sendiri dan jgn dibiarkan soalan tanpa jawapn, soalan nya

1- result lps camna, ko jwb la ok la tu. pastu kata ko buat results ke, atau tuka je topik lain. aku kena soal mak aku pagi tadi lps pegi pasar kan, aku kata tunggu register kolej nk masuk 5hb jan minggu depan. dia tak jawab pape okay selamat sikit.

2- dah ada boyfriend ke, jwb la balik awak rasa mcmna, soalan tu mcm nak lempang diri sendiri. tapi kalo nak jujur menjawab takpe la, manala tahu berkenan, tapi soalan ni tgk pada sapa yang tanya. boyfriend tu kawan laki-laki kan. mmg je ada kawan tapi yang sepesel one dalam hati unknown. aku akan jwb pada kawan rapat aku mcmtu. kalo laki-laki yang hensem aku jawabla tadek, eh awk suka saya ke ;')

3- soalan bila nak kawen jawab je la study pon tak habis kerja pon blum merasa. belum berkemampuan lagi. tghari tadi aku sempat pegi kenduri kawen jiran. catering tu, satu kepala rm10, klao 1000 org. 10000 kan. bajet pandai-pandaila. mcm best tgk wedding


kalo tadek orang nak kawen atau tadek calon, kita buat perigi carik timba. ohoho, tak berani la nak cerita meramal masa depan, itu KIV;

keep in view pasal kawen.
"Biar memilih asal jangan salah pilih...". malas nak soal pjg dah aaa. bye


selamat tahun baru.
ingt nak apdet apsal bola tapi tgh new year dah. aku new year ngan famili dok rumah tengok tv. and psl bola thanks safee sali and team malaysia. wee harimau malaysia menang besar game ngan indonesia hari tu. ikut aggregat 4-2. tahniah Malaysia.



Ps- faizal yusuf belakon tiramisu tu bekas suami siti nur diana meninggal sebb sakit jantung kat hospital pusrawi jam 2.30ptg, dapat tahu ngan twitter and friends bagitahu. alfatihah.

Bye buruk gile font entry ni, takpe cincai skit.

3 comments:

~♥ Mawar ♥~ said...

al-fatihah untuk arwah faizal yusuf.. yg hidup pasti mati..

noorafzan said...

daya..
selamat tahun baru..

takpe tak ada A pun result asalkan lulus.
=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

HAPPY NEW YEAR ;d

Pages