Saturday, January 29, 2011

" sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com "


salam.




ada contest ni nak promote, kalo nak join, join. tanak sudahla heh. tiada paksaan. contest sampai 1mac2011. jomla kalo minat join contest heh :)
apa yang perlu buat ikut la peraturan naaa. saya dah cut paste rules dari tuan punya incik belog ;) thanks for your contest and invite saya kat shoutmix lagi. memang terfikir nak join ke tak pastula tasangka plak kena tag dari incik osman; manyusoef si hensem ni jugak tulis entry di tag saya tak bagi salam kata ehhh. ok thank you :)
rules:

1- korang kena buat satu entry bertajuk " sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com "

2- korang kena lah jadik follower blog nih

3 - letakkan banner kontes nih dalam entry korang dan mcm biasa la..link-kan ke blog ni


4 - cuba korang ceritakan pengalaman best/tak best sejak korang bergelar blogger (tak panjang lebar pon takpe asal kreatif) dan submit url kat ruang komen entry okee.

5- tag la seberapa banyak blogger yang korang suke


hadiah :

set mask from ellianto dan
pendrive 4gb dan
sijil penyertaan ekslusif dari taufiqhelios.blogspot.com

terima kasih kawan-kawan belogger. disbbkan saya agak rajin hari ni meh la kita bentang entry khas ntuk contest taufiqhelios si hensem.

sejujurnya saya mula berblog pada tahun 2006, tapi tak ingt entry tu ssgt dah padam pon entry tu sbb nya kena suruh mana la ingat.. bila lecturer harold poong kata nak sign assignment what do you think about your last project presentation and you need to komen in your own entry. memang kelam kabut nak buat blog lagila apa la ntah semata-mata nak bagi komen. ayyok. memaksa betul ke demand lecturer saya ni, saya bubuhla url ala-ala sweet sampai sekarangla tak tukar-tukar. kalo saya rajin saya taip entry, kalau taktu tak ada, berhabukla sikit blog sebb tidak ada apa syiok cerita dan malas la biar je. tapi entry dalam belog ni fokus pada tuan belog yang sayangkan yuna, dan merapu meraban je macam tulisan entry pon macam ikut emosi saja kadang-kadang. minta maaf la ye kalo tak faham. entry intro pon dah panjang.

sebenarnya banyak memori yang dapat dengan menulis belog, apa yang saya nak kongsi mesti sikit tapi korang boleh kenal kawan-kawan lagi ramai-ramai lagi meriah kan, boleh cuba ngorat kalau dapat..padahal marketing berkawan je pon. ahaks. pendek cerita dapat mengeratkan hubungan silaturrahim. pastu dapat tambah IT knowledge sendri la gitu. pastu kalo ada blogger buat contest kalo minat try join contest kalo menang dapat hadiah, kalau tak kita tetap berkawan oke :)

Macam tak percaya jugak sebb saya ada blog saya sendiri saya kenal kawan-kawan, pastu berjaya pulak saya menghadirkan diri ke gathering putrajaya buat blogger. sampai saya tahu gathering tu masuk paper kosmo. tapi saya ni pemalu mmg tak banyak cakap depan orang raamai yang baru kita nak kenal. Di sebabkan pegi gathering kat putrajaya tu jugak saya kena hambat dengan penyapu mak sendiri sebab lewat balik rumah awal-awal, tgh malam baru nak balik. ramai belogger hebat belaka yang dapat saya kenal semasa perjumpaan tu sampai saya balik lewat dgn mereka, ery, kech, nisa, azizan, yus, cha'on, miro, dan vio. apa pon tula kenangan terbaik dan manis bersama bloggers :)

saya kena marah punya pasal sebb keluar dgn kawan blogger ni siap kena pujuk mak kena amik loving letter nak pujuk mama jgn marah dayah oke. lain kali tak buat lagi, tak balik lambat, dear mama, "jgn marahkan dayah lagi pasal balik lambat tgh pagi tu sebb dayah ikut kawan punya kereta". lupakan yg lama dahhh lps, ambil yang perkara baik :) tp ingatan la, kalo keluar rumah jangan tak ingat nak balik rumahla yer.


sempat bergambar dgn geng blogger tu.
dari kiri bj merah kak afzan, kak lina( sy mmg lupa link akak, ingtkn sy bole tak..heh), ariffshah, abg sukur



gathering blogger anjuran incik Jo yang hebat ni jugak haa si tokey Herbalife.
gathering blogger sampai masuk paper kosmo, tu yang tanak lupa beli paper kosmo gambar masuk paper,haha tapi tak ingat letak mana pulak dah kosmo ni. gambar je ye, banyak lagi cerita tapi sikit je cerita tula.

sebab saya ada blog jugak saya pernah memenangi contest cik hana dgn tak sengaja, bln disember lepas hana yang ajak pergi istana Budaya tengok teater Natrah for free :) thanks hana, i hope we will be jumpa lagi and take care ok ;)


Banyak lagi nak cerita tapi lain kali ceritala, karangan pon macam suda tunggang terbalik.
Terima kasih tak terhingga jugak pada aduka5....yang banyak membantu blog layout pink manis ni dgn tunjuk selok belok blog yg banyak tutorial lagi macam-macam la, jasamu ku kenang :)

oke nak tag sapa ea, tag

arisa mihashi
aishah
dasima

Jom la join contest, tanak sudah :) dah tag member yang kenal, tu psl perempuan
Bye. tu je la nak cerita

Ps- ntah ada chance ke tak.. nak menang contest tapi cerita macam syiok sendri plak. heh

Ps2- thanks kawan belog
yg tag saya Man, dan invite contestTH wish you hapi setahun to belog awak :)
ps3- alamak, lupa nak goreng ikan sebb naip entry contest, huhu, bye

9 comments:

Wan Gerrard said...

wah cmbest je contest ni..good luck ^_^

6 Soalan dari Imam Al Ghazali

Boneka Tak Sakit said...

rajin siut masuk contest aku kurang minat lak contest2 nie kecuali kalau betol2 menarik je

nub said...

slamat sukses!!

Eazy Izzuddin said...

wah!
hebat...
xD

ayulunera said...

wah...u join gengblogger nye gathering tu...bes nye....leh meet otai2..bes..bes..

hanaahmad said...

haha, hana ahmad tu siapa? hehe. besh contest ni. gudluck dayah! ada masa kita jumpa lagi ok! org tak pernah lg jumpa blogger selain dayah! ini serius. teringin nak bergathering, tapi asyik tak berkesempatan. tc jugak dayah!

noorafzan said...

www.kakinakl.com la dik..pi terjah!

/Dayah/nurul/dayak said...

wan- jom join contest

Boneka Tak Sakit - rajinnya aku

nub- thanks nub

ayulunera- sy hrp dpt jumpa awk plak

hanaahmad- dia bg sy free tiket teater ari tu, hehe, take care :)

kak afzan- sudah ingt, thanks

taufiq helios said...

thanks and gudluck dayah! :)

Pages