Saturday, January 15, 2011

twitter pon syiok sendri. ha3





salam.

dah sabtu pon. aku merajinkan diri dengan twitter sejak facebook deactivate. deacivate atas rela hati dan sengaja ntuk kebaikan diri sendiri. thanks to aisha for helping bab tutup facebook kejap tu temporary ahhh. sbb aku mmg nak away from facebook sementara. merajuk hati sebab mark zuck tanak tutup facebook for real.

dengan tak sengaja bukan main lagi bukak twitter sana. nak follow saya sila search yunadayah. wink2. thanks follow ;)

aku bukak twitter pon sebb suka tengok yuna updates. boleh follow yuna search yunamusic. and ada satu part yang buat aku tak sangka dapat balas tweet dengan artis yey! abang qi razali balas tweet saya yeay! thanks abg q~ sweet memori penah jumpa abg qi for real. dia peramah la :)
saya tweet pon sebb fun.
sila klik bawah ni dan baca ikut nombor turutan utk faham selanjutnya :)

besok pepagi aku tengok email dengan gembira hati, he follow me too, thanks abg qi yeah, sila search Qi0808 utk follow abg qi razali! twitter also can make you happy sekejap haha.


i miss you abang qi :D haha. best sbb pernah jumpa dia personally seorang yang sporting, and again aku takboleh lupa tanya umur dia brapa kali utk agak-agak. suka tengok cara dia cool. you the best bro, hope abang qi always just be yourself and happy dgn yuna and jangan sombong-sombong :)

twitter dgn perdana menteri pon boleh jugak. search #tanyanajib:
Soalan-soalan lucu untuk #tanyanajib, ada video PM. thanks for watching ;)



ps- cukup-cukupla suka syiok sendiri. nak cari tajuk final year project.
ps2- tgk mode baik nnt bukak balik kot psl facebook je ;)

7 comments:

Cik Bucken said...

nk ade twitter jugakkk(tp xtaw reason ape nk ade twitter) kim salam kt qi~hohoho>_<

nub said...

mamat crita yang makan jimat2...hahah

aishah said...

ptt la xnmpk dayah...rupanya deactive betOl2..hehe

hans said...

ko tak add aku pun dayah

Review Filem : Khurafat Filem Pertama Syamsul Yusof Yang Aku Suka

noorafzan said...

tak reti sangat le tweet2 nih..huhu~

ARC™ said...

good for you :)

/Dayah/nurul/dayak said...

Cik Bucken- silakan twitter sama2 kawan. abg qi ada org krim salam!

nub- makan sila2

aishah- ye tak tipu. ada exam risau gila

hans- apa twitter hang hans

noorafzan- takpe, bole blaja pandai2

ARC™- okay tq

Pages