Thursday, January 27, 2011

Makan game

salam.

tadek apa masalah dalaman yang berkaitan diri aku. aku okay.
aku okay, okay jangan tipu. saya bukan mahu tipu, tapi saya rasa macam nak makan game ini. kadang-kadang tension tengok lecturer and assignment dah settel marila main game sekejap.


game pertama Youda Safari. macam tengah main diner dash tapi kita amik passenger and satisfied their needs. macam jalan-jalan pegi zoo. aktiviti menarik gitu. tak payah pegi zoo negara, dok depan pc tgk binatang dalam game. haha, pemalas je camtu, setakat ni aku main ala kadar saja. just for fun.


pegi download sini, makan game. Here
Youda Safari


elok untuk kesihatan pegi makan game. heh, main jea kalau suka download sendiri.


second game, Angry bird. agak comel gile. penat gile. seronok gile, dan membantu diri sendri nak lastik burung kat mana-mana. pls jangan addicted to this game. but be cool lah.

download sini, Here
Angry bird


oke nak sambung main game nanti. main-main pegi zoo negara huhu. kadang2 saya main game sampai telupa nak makan bila kusyuk main. takpe cuti kelas jumaat, kerja rumah ngan kerja kolej buat nanti. kih3. jangan lalai ye kawan-kawan, nak main game bole je, fikir la sendiri, korang kan dah besar..

Oke bye korang. aku jumpa game ini dekat blog Ieyra. thanks dear~


Ps- terjumpa blog
adi masa yuna twit her info, about YUNA, "Dia bukan sekadar penyanyi yang baik, tetapi juga pemuzik yang tulen. Yuna mengingatkan saya kepada Hetty Koes Endang" - Dato' Ramli MS

Ps2- Yuna kakak saya...................dlm mimpi, alamak air liur sndri meleleh plak.

Ps3- aku tukar nama twitter id hidayahjamal dulu tu kan yunadayah, tak baik curik nama org yg bukan hak kita kan ;)

4 comments:

Boneka Tak Sakit said...

xhabis2 dgn yuna dia..
aik kan angry bird to.. iphone ye game?

/Dayah/nurul/dayak said...

biasa la yuna :) boleh men kat pc too

Ery Farieha said...

dah lama kot x main game :D

Wan Gerrard said...

hmm main angry bird tp x lepas-lepas satu stage ni..adoi2

kim salam kat Sharifah Amani :P

Pages