Monday, January 10, 2011

AJL 25 Juara milik Ana raffali



AJL 9HB JANUARI 2011, 9MLM-12PM

Keputusan Anugerah juara lagu :

Pemenang Anugerah Juara Lagu 25: Lagu Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali (trofi & wang tunai RM35,000)

Naib Juara Lagu ke-25: Drama King ciptaan Taja penulis lirik Tun Teja oleh Black & Meet Uncle Hussain (trofi & wang tunai RM15,000)

Tempat Ketiga Juara Lagu ke-25: Ajai dan lirik oleh Sheikh Qalam nyanyian Hafiz (trofi & wang tunai RM10,000)

Persembahan Terbaik: Faizal Tahir menerusi lagu Hanyut (trofi & wang tunai RM10,000)

Vokal Terbaik: Hafiz menerusi lagu Noktah Cinta (trofi & wang tunai RM10,000)

dah habis tengok AJL aku tidor, eh nak tidor awl lagi jam12 lebih. aku bukak buku tajwid ngan sejarah tajwid. ada exam ujung bulan ni exam ngaji. nak baca tajwid macam mengantuk. bukak bab AJL je mesti hangat lagi cerita dia. haha. nanti la baca buku sebb nanti :D sebab sudah selesai Ajl dan itu lah keputusan muktamad juri. mungkin apa yang nak kita harapkan nak menang tak dapat ditunaikan mengikut favourite top artist you want to be win. but the real is, the best song have win and they deserves for it. the juri have decided and marks were counted. yeah.


tahniah ana raffali menang AJL25. btw, nama penuh ana ialah Ana Nur Hidayah Bt Mohammad Raffali. nama kita pon hidayah. wink3 ;)

kepada para pemenang AJL 25, tahniah pada pemenang dan mereka layak menerimanya. yang rasa macam tak suka rasanya tak perlu la nak membenci atau perlu buat benda tak suka. please respect each other. bawah ini. mungkin aku tak pandai nak cerita pjg sini, tapi aku dah print skrin kan ada group nak benci results pemenang Ajl ini. tengokla kalo tanampak cuba je tengok gak. bye





ps- yuna tak menang tapi performance music arrangement time dia buat was awesome and suaranya memang ada feel best ! yuna cantik. and ai will always be your fan no matter wht happen ;)

pss- malas pegi kolej ptg. makin hari rasa macam nak sgt cept2 sangat habis belajar

10 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

owwhhh bulan xmenang,,,hehehe

man yusoef said...

yea btol tu..yuna performance sgt soulful...kalau tengk live mesti meremang bulu roma..but tak de rezeki..huhu

aishah said...

jangan malas-malas dayah..hari ni ada pjumpaan dgn dekan kOt..:D

/Dayah//Nurul/ said...

loq- ana raffali ajl winner

manyusoef- yuna tetap juara dlm ajl utk sy

aishah- ye le, dekan pon start lmbat taklimat

nas said...

nak buat camne....dia da perform terbaik...sedih kot kat artis yang penat2 buat performance gempak2..tp kalah..ho3..artis yg buat bese2 plak menang..hu3

ザ-sylver-shooter said...

yuna??

da agk dah ..

hanaahmad said...

yuna, faizal tahir, tomok, black, meet uncle husin, lan tetap di hati kuh. hahaah

hans said...

yeyeyeyeyeye
ana menang

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Nur Syafiqah Yunus said...

yeah true..i love the music arrangment..!!
just love it!!!
YUNA MY LADY!!!!

Pages