Monday, January 17, 2011

Aizat amdan

salam.


konsert aizat 29hb januari 2011, sabtu, kat damansara. lucky to sesiapa yang ada tiket and to see aizat. ouh tetiba je minat kan aizat ke aku ni. takla, just kagum ngan aizat amdan :)
tiket konsert dia dah sold out already. habis licin hehe

mcam jumpa aizat dalam mimpi tadik. ehehe. aizat the best and wish you best of luck dik.
teringin nak jumpa dia kat area Ampang, heh ntah dapat tak agak-agak :P berangan!
adik aku sekarang form 5 dan sekolahnya tmpat Aizat dulu SMK St John, dulunya Aizat yg gemuk kini kurus-murus.. cun, aku doakan adik aku belajar smartly ntuk exam SPM tahun ni. dia boleh buat insyaAllah.

ada satu website rasa macam bagus utk student amik.

sila tengok kalo berminat http://www.score-a.com.my/eng/index.cfm
aku rasa final year project aku maybe e-learning, tapi nak tanya lecturer first, ada objective sume nak kena huraikan. tgkla camna, harapnya menjadi, kalo tak aku ingat nak buat sistem jual bunga ala-ala online or buat service business kot.

ada kaitan ke entry ngan aizat amdan ni ngan fyp eh. eheh, terselit sikit.
wu jeles plak tengok orang chubby-chubby pastu bila kurus nampak smart ah dah kurus hensem.
itulah aizat amdan.

Bye

Ps- entry dua kali plak ari ni

Ps2- sila berhati-hati di luar sana yg banyak berita penipuan mcm ada sindiket "SINDIKET BUDAK PURPLE"

13 comments:

noorafzan said...

suka gka lagu aizat..

Chaoi said...

perhh peminat aizat

hamzah ian said...

pergh.. konsert konsert

/Dayah/nurul/dayak said...

noorafzan - suka dgr lagu cite soundtrack tu susun silangkata, aizat kan ;)

Chaoi - sikit-sikit

hamzah ian - aizat tour konsert live kat damansara

coffeepinkee said...

aizat <33

sahromnasrudin said...

best lagu dia..

saya folo blog awak..

Aduka said...

xkan dayah nk jadi adik aizat plak kot.. jd adik yuna dah lerrr.. haha..
=P

/Dayah/nurul/dayak said...

coffeepinkee&sahromnasrudin - korang perlu minatkn lagu aizat :)

aduka- takla. suka lagu dia je. aizat amdan, i like you :P masih lagi mnjd adik yuna tak diiktiraf ;)

ishiko said...

aizat!!! ouh xpg kl plk cuty neh..
back to hometown~

molmolla said...

aizat. OMG!!

ayulunera said...

ehe....ayu minat lagu2 aizat ni....tapi kenape aizat nmpak messy dalam poster....??

za petrelli said...

aizat=)

/Dayah/nurul/dayak said...

ayulunera - bnyak fikir kot ;)

ishiko, molmolla, za petrelli - aizat in the house!!

Pages