Tuesday, November 2, 2010

Tribute P. ramlee

Salam.
hari ni selasa.

aku tak blogwalking ngn tak online pon semalam, fokus sgt pegi study.
err ai berdarah gemuruh argh pegi kolej tu jawab terus, lupa nak al fatihah, tp doa permudahkan saja urusan. ingat nak jampi soalan biar jawap ngn hati ssenang tapi tak sempat.

pegi exam je selesai pastu singgah kat tmpt pinjmn borang MARA.
encik Zaki dah pandang sy selongkar borang saya yg aritu tetinggal letak salinan muka dpn CIMB.

ingt nak tegur dia. berani kan. tapi nak senyummm jek pon malas, tgh fikir2 jwpn exam Database punya otak time tu. soalan macam harimau.
apa yang baca tak banyak yg keluar sebb soalan tricky ahh, hampa.
tawakal
.




dah tutup database.


ekonomi besok.
hari ni nak post video.
besok oh besok.
jap layan je video cumeyl ok :)

gelora jiwa- yuna


aku cinta sayang kamu yg berbakat wahai yuna.
aku cinta lagu kamu yuna.
cantik sungguh.
first tiem aku tengok yuna berdiri without her guitar



Bye

Pages