Thursday, November 25, 2010

"kids & baby photo contest"

salam.

aku saja nak masuk contest. cuba luck.
semalam terasa sedikit malu mahu keluar rumah pegi beli ikan kat kedai haiwan, malu sebb muka aku yg sensitif, lagi-lagi berjerawat buat aku sgt low confident. aku sudah beli dua ekor ikan laga dah tadi letak dlm bilik.
takpe abaikan cerita tak kool tu.mari join kontest
kool baby contest.

cerita contest baby pictures.

thanks sebb tag me wani and contest cik safiyyah cool.
kalau berminat to join contest di alu-alukan & sila ke SINI utk tgk dan ikut syarat penyertaan dari cik Safiyyah, beliau cantik dan manis dan a bride to be, hope you will always happy forever :)

satu gambar sahja. gambar baby si kak julie, baby bernama qaliff hareez. baby sume cumel belaka.


harap terima. gambar baby sedara
kena tag 8 member last job. korang try la kalo boleh ok.
korang join memang syg segala peribadi baby. ahak :D

kawan belog yg aku tag hensem & lawa2 orgnya * amik hati kwn2 seyes : )

aduka
intan
hans
ery

kech
nisa
hana
cha'on



oh lupa nk copy sahja la. cerita jugak rules contest
tepek banner sebelah belog ok



1. anda mesti menjadi follower blog kedua . http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010
hadiah kalao menang dapat earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


bye done.
bye

3 comments:

hans said...

aku xada pic anak2 buah

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

MelRomeo | Melz said...

hahaha sweet betul muka baby nie :)

/Dayah//Nurul/ said...

hans- kao mesti cuba amik pic baby

melz- waw tq mel ke sini. cute gigi baby ada 2 btg :)

Pages