Sunday, November 7, 2010

bosan means bored

apalahh nasib. duit rm50 hilang. lesen ilang. sume letak dlm poket baju kurung. apa lagi tak puas.
balik sebb nek motor punya pasal la ni
mesti tercicir,mana nak carik.

bencikkkkkkkkkk.
"jgn la kamu salah kan sesiapa tapi salahkan diri sendiri atas kesilapan kao ok"

ohh ada member ajak kerja kat keramat au2 jj. problem aku, mmg tanak balik malam ngan tadek transport. kalo try part time kerja ada jgak income ni kan daripada malang nasib bosan gini. tgkla camna. itu perkara lalu macam nasi sudah jadi bubur. oke. bosan dok rumah ngadap facebook youtube.

youtube this video boy, tq sebab menyedapkan hati aku ya today.


awesome voice & bakat argh. yu all make me jeles



ps- ada ke org nak sedekah rm50 free tuk aku sebab hari ni :(

9 comments:

Vanilla Popsicle said...

benda-benda yang hilang tu mungkin bukan milik ko sebenarnya kot, tuhan nak amek jap. hehe. nanti Dia pulang balik insya Allah :)

aishah said...

ciannye my lalink...pas neyhh dOk umah diamdiam eyyy...=)
best yerk dah abes exm....xaci!!!

Emilia Emira said...

sabar ek..=)) xpe2 tgk video...

/Dayah//Nurul/ said...

Vanilla Popsicle- camtu ke, hrp sgt dipolangkan balik. tq sedapkan hati saya :'(

aishah- malanglah, study smart2

Emilia Emira- tu la skjap je k :)

✿....rossa alina....✿ said...

laaa..cmne bleh tercicir..poket belah kiri ke belah kanannnn...???errr..sabar je ye.. :)

~eZmALiZa~ said...

aduuiii...sabar ye..ni semua dugaan.. :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alololo. sabau la =(



meh j0in c0ntets meh =)

hanaahmad said...

dayah, siannye kamu hlg rm50. sbar ye. mungkin takde rezki kamu. sbr k. btw, mamat ni besh la..walau mcm nak tercirit je tgk die nyanyi. hehe

/Dayah//Nurul/ said...

lolly- tunggu idea dtg dlu kalo nk join kontest

hanaahhmad- tercirit2 nk tgk ke. kih3, sian kannn :"(

Pages