Sunday, October 31, 2010

Study final exam telan nota

salam sunday.


exam final isnin ni. marilah study bukak buku, risau jugak, study sendri tak sama macam study grup dlu tuk final exams. exams memeningkan, kalao tak study xbolehla jawab. xfaham study xdapatla jawab dengan tenang. moga-moga apa yg aku belajar nt kluar exam sebulat-bolat.

lenguh nya menulis nota, mengafal memahamkan nota-nota exam nex isinin. lenguh gak tangan ngan otak bergerak. cramp tangan aku menulis nota comel-comel.
mudah-mudahan apa yang aku baca dan praktis bukak nota sume nanti senangla nak jawab ye dak.

agak gila sikit. carik conditioner rambut sunsilk dah ahbissss.
malas nak beli baru kena keluar rumah nanti ye sabar ye rambut, mode bukak buku and telan notes sampai lumat. baca nota lahh. agak sewel jugak, rambut bercabang, conditioner rambut da ahbisss, aku potong gunting sikit rambut sendri masa tengahri semalam.

rambut bercabang- cbang. bencik.

rambut ohh rambut. rambut lps siku.
i love yu rambut, jgnlah bercabang.



seronok hiburkan minda kejap. aku online bukak tenet kjap pastu blog walking, ah
games bola EPL. Chelsea menewaskan Balckburn 2-1.



chelsea menang . semalam kot games ni. tengok berita ok sini :)




jap nanti sambung balik bukak buku k.
btw, info semalam keputusan games akhir bola Malaysia.
kelantan - negeri9 ; 2-1

tahniah kelantan, takpela negeri 9 bole cuba lagi next time. wuu, hati den nak nanges skit. tahniah gak pada sesapa yg tak sesia gomo klate. support bola Malaysia tgk final je ye. wink2 exam final dah panggil.

mari tgk video skit



dah sama ngan sorang belog ni punya title lagu.
khas cik lolly :)
saje je tgk youtube. budak tu tak praktis pe pon dah hebat wuu,naa tgkla dia nari ngan seluar tido dia, mmg dah pandai menari kot sebab dia berbakat la kan.
have fun yep. video tu dah mmbuatkan saya terikut nk join step dia lollipop.



jgn la demam tgk lollipop video, study lagik ye :)
bye

Ps- aku baru letak follower balik kat tepi tu, sebgai hasil kawan, geng saya ke geng mafia, kekasih gelap hatiku, marilah kita bersahabat ngan berbelog. bye lagi

10 comments:

g0m0k9enDek said...

sila baca buku tekun2!

hiro said...

bola wajib..ehhe

hans said...

hohoho
aku pun tgok bola ari tu
eh,lagu apa lolipop tu
cam sempo jer minah tu menari

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

Botak said...

study lah weyh.,
bola ape nyer lagi..,
hahahahaha...

aishah said...

sayangku best of luck!

/Dayah//Nurul/ said...

gomok- maceh

miroi- tahniah klate

hans-lagu budak k pop girls 2NE1

botak- oke2 tq

ecah- machehh2 :)

Anonymous said...

Have you ever considered creating an ebook or guest authoring
on other sites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would really like to
have you share some stories/information.
I know my viewers would enjoy your work.
If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.



Feel free to surf to my webpage Microsoft Points

Anonymous said...

Admiring the dedication you put into your blog and
in depth information you present. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same
outdated rehashed information. Great read! I've bookmarked your site and I'm adding your RSS feeds to my
Google account.

My page; Psn Code Generator

Anonymous said...

I have been surfing online greater than 3 hours lately, yet I by no means found any fascinating article like yours.

It is pretty value sufficient for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made excellent content
as you did, the internet will probably be a lot more useful than ever before.


My web site - Candy Crush Saga Cheats

Anonymous said...

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.

I don't know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

Feel free to surf to my website ... league of legends hack

Pages