Tuesday, November 2, 2010

Megan fox

cantik

terpost 2entry hari ni.
aku normal. aku nak hafal notes pagi sat tapi tebelek2 something.
aku suka megan fox.


natural beauty weyy sebenarnya megan fox, betullah. the less is more.
megan fox dia memg natural beauty. i wish my skin face were just like you.


Megan tanpa mekap dan wearing a very awesome Voltron shirt!


gambar dia mmg cantek canteklah.
ni masa
melawat pusat penjagaan harimau di Nevada.


comel adorable


lawa


dia dah kawen rupanya and that's her husband. mmg hot celebs oh megan.
Megan bini Brian Austin Green pelakon beverly hills, marrying in June 2010.







last pic
-


last





keji laki tu tanak tipsssies
nak tips lebih hot mcm megan
mari beli giorgio armani
gojes


hot nya megan fox!
ronaldo hot ke weyy, tak silap aku
dia men tendang bola jek, bilaa dia jadi duta modelni



ok




bye :)

Ps-agak2 dalam exam bole kelua ke camni :P

9 comments:

Bert said...

oi oi, selamber je letak gmbar awek aku...haha

Hazzy Ishak said...

dia ni lawa walaupun macam mereng skit.

rasanya tranformers dah tak best bila megan tak xde

merahitujambu said...

cantik laa..kurus cantik.wee

░♥si lampu neon♥░ said...

UUU DIE BUKAN JANTAN KE..HEEH

/Dayah//Nurul/ said...

si lampu neon- tabaik tu tabur fitna

merahitujambu- cantik model

hazzy- tu la

bert- berangan, megan dah kawen

intanurulfateha said...

she is hot n adorable~~~

hans said...

nak jadi hot macam ronaldo la

P/S: Alor Setar! Flight! Banjir! Deepavali! Ketinggalan Betul Aku!

/Dayah//Nurul/ said...

intan- cantik kan

hans- amikla ronaldo, saja share part vid laki ngan pompuannya

Anonymous said...

itu sangat menarik untuk dibaca. Saya ingin mengutip posting Anda di blog saya. Hal ini dapat? Dan Anda et account di Twitter?

Pages