Saturday, November 20, 2010

Yuna



Salam.

hep, kekok plak nak naip sini. apa mau cerita, cerita yuna la ngikott tajuk post entry. oke :)
i alwayhs love yuna and support ♥ you yuna :)
sikit sebanyak mana pon yuna tetap di hati


ingat tak hari tu saya mmg plan nak beli online cd yuna,
Get DECORATE online @ http://store.lagunamusic.my/
but lastly i did buy easily in Ampang point sebb jumpa your album in kedai Rock Corner,
Ampang point, so i bought it yesterday yey, super best layan album yuna. tak rugi korang beli.
beli jgn tak beli

dlm cd ada liriks lagu

harga satu album Yuna decorate-RM29.90

Ini tracklisting lagu-lagu yang terdapat dalam album Yuna “Decorate”:

  1. Gadis Semasa
  2. These Streets
  3. Penakut
  4. Fireworks
  5. Rocket
  6. Random Awesome
  7. Permission
  8. Cinta Sempurna
  9. Decorate
  10. Super Something (Bonus Track)
  11. Dan Sebenarnya “acoustic” (Bonus Track)
favourite songs aku decorate, penakut, super something, rocket, dan sebenarnya
sebenarnya *semua lagu suka :) ehemmm

aku ada hajat sebenarnya mmm nak pegi event sepetang sebab bersama yuna.
dekat ASWARA orkestra hall. aku nak pegi..ada orang nak ajak tak

ada tak sesiapa yg berminat sila ke sana annd kirim salam saya ♥ tuk yuna :)




aku dah malas belogss
aku sakit hati ingat nak pegi klinik
pastu nak buat muffin

kalo jadi buat muffin, aku letak entry muffin,
bye.

ps- tq readers and pencinta yuna ♥ yuna

11 comments:

Syazwana said...

wow fanatik habes ni
:p

/Dayah//Nurul/ said...

hee :)saya peminat yuna

hans said...

ini kalau aku jadi artis lepas tu peminat2 aku sema macam ko dayah
memang kaya sudah aku
hahahaha

P/S : Pandangan Peribadi Aku Berkenaan Filem 2 Alam Yang Aku Belum Tonton

fatian athiea said...

kalau gua dekat..
nak aje gua pergi tgk yuna tu..


following u dear:)

http://thyyunxthiya.blogspot.com/

syAzAnA said...

wahh. mmg fanatik giler kat yuna. bagus2. sokong local artiste. hehe. good girl!

Chaon Cornerz said...

yuna hebat.. menang banya award dalam shout! award 2010..

/Dayah//Nurul/ said...

hans- betulla tu, baik kao jadi artis kalao kau nk lalala

fatian athiea- heee, tq awk :)

syAzAnA- yuna penyanyi pojaan hati ku

cha'on-rezki dia menang, mmg dia layak kan :)

hans said...

mana entry muffin ko?
nih sah xjadi nih
hahhahaha

P/S : Mat Rempit! Kawan Mat Rempit! Wayang! Terkejut!

che armster said...

uiyo!! AJL nanti confirm muka budak ni ada kat dewan sebab Yuna ada

nisa said...

dayah suka yuna.. nisa pon suka.. hehe

/Dayah//Nurul/ said...

nisa-nisa singgah sini.........hi, yep suka sgt2 yuna

chearm- budak mna ni ehehe

hans- nnt2

Pages