Thursday, October 7, 2010

Terasa heaven haih

Salam.



- Aku balik rumah dlam jam 4seteng petang tadi, tetiba haih terjatuh time bawak motor.
terasa jatuh motor cam heaven. pastu angkat motor balik oke. im oke just terasa mcm sewwwel plak terjatuh moto kat ruma sendri ..ni mama punya pasal sebab kereta minyak meleleh kena kat lantai lua ruma mnyebabkan aku tergelincir.
motor tu tak suka jln atas minyak kereta kat lantai, oke aku tipo.

aku ngaku.
aku bawak motor tak stabil tadi pastuu tergelincir terkena minyak kereta kat lantai.
but seb bek tadek sapa nampak. aku tegelak kena hempap kaki mcam jatuh beskal. cam heaven jatuh. ouch. minta maaf diri sendri sebab tak berhati-hati, must letak reminder always be careful bila drive.

kalao mak aku sayang aku tu kan
dah lama dia bagi pinjam kereta dia kat aku. penat dan terasa tak disayangi tetiba kan.

- Assignment sangat banyak dan hampir dekat ngan due date. kerja last minit macam heaven. terasa penyakit psycho dah nak keluar. Psycho tu aku rasa macam bila otak kao dah full, pastu dah full memori otak jem then tu energy tadek pastu kao paksa plak kan mencari idea. tapi kao tak tau nak buat apa. kao kacao orang.

Example psycho lagi,macam kao ada kamera kat tangan tapi tadek bateri kamera pastu kao menginterfrem kat kamera orang. haih tadek makna. aku psycho selalu kacao kucing-kucing kat rumah babap dorang sebab aku manja har3x, tippu lagi, aku tense.................................................macam heaven kan. geram babap kucing tanda sayang kan.

- Bilik sendri tengah berserabut sekarang. aku ada masalah nak simpan baju dalam almari. aku tak sampai hati nak simpan baju sluar sume dalam almari. malas macam heaven. Sabtu nanti aku updet kemas bilik ea lepas aku settel other progress system assignment project.

-Ingat nak ngorat lecturer miss fadilla. dia ajak datang rumah open house hari sabtu. time malam. aku mintak address rumah miss ekonomi. weyhh dia dah tunang tu insyaAllah nak kawen next yera. harap-harap dapat datang rumah dia kat ampang indah jea. maksod aku nak ngorat tu nak amik hati dia, saya student yg sayangkan lecturer gitu.

-progress system & connectivity under construction. presentation syukur dah lepas and berjalan baik. aku hate you assignments. nah print sikren aku punya webste. ada gaya usahawan dalam internet tak. heaven betul layan assignment.



nak tengok website klik la kalao nampak. haha, aku buat sume function cuma bab database aku tak reti nak explain kat puan. faham2la puan. harap-harap siap dokumen system ni :)



gambar usahawan berjaya tengok atas gambar ini atas ni kan. terasa heaven banyak pulak bebel kan.
oke aku ada gaya dan kelihatan mcm usahawan website kecik2 sajahhh. modal tadek. ha tetipu..ye tu gambar raya wedding kakak dila kat kampung johor.
oke bye lagi.


adios amigos muchachos.

Ps/ banyak kali aku taip heaven kan. hidup tak semestinya nak best atau tak best, just enjoy. macam kata cikgu addmaths aku dlu.
"cikgu VEN-ini syurga itu neraka. kamu pilih mana satu kamu mau"

daaaa. smile :)

11 comments:

Cik Bucken said...

wahhh..poie mkn ubek cecopek...klu dh jtuh satu heaven itu adlh ke-plastik-an utk doniawi..hehehe..i pon letih la wat database utk motorola...letih mate...tp best keje...kene mkn ubat jgak keh?^_^

MOFASAD said...

ehem!

Amni said...

Tak terkira perkataan heaven kamu guna.. semuanya heaven eh?

pssssttt... nak pinjam kereta saya tak? =P

noor afzan said...

jatuh motor pun heaven ke..
alahai..sian kamu.

Pusher Aries said...

all heaven..hehe

Aliesya♥Amani said...

hye k.dayah!!! hahahaha...sya dtg...

/Dayah//Nurul/ said...

cik bukhen- kena la tu mkn ubat batuk cap anak :)

mofasad- uhuk2 sakit tekakla

/Dayah//Nurul/ said...

amni- hidup sahja sbgai hamba Allah, hidup itu indah khabar dari rupa. heaven tu matlamat ku :) cool kan heaven

/Dayah//Nurul/ said...

kak afzan- tadek kereta..sian kan, nikmat dunia. suka suki je ayat heaven tu utk nk sedapkan hati sendri :)

/Dayah//Nurul/ said...

pusher aries- yep :)

amani- hi to yu :)

Ijan Sha Alonso said...

fuyo0o!
nice job la dear..
ur website is superbb!! huhuhu

Pages