Thursday, October 21, 2010

Apek berbeg Nike

salam.

Aku mmg akan berjalan laju dan pantas masa pergi kolej dgn train dan mungkin aku tak sempat atau xmampu nak pandang kanan dan kiri kalau tu la member aku. aku pegi balik ngan train semalam tersempak ngan mamat apek cina ala-ala jual cd cetak rompak. apek berbeg Nike. aku ingat nak beli kasut Nike baru. erk, tadek duit banyak alahai. sambung cerita la ni apek berbeg Nike. aku duduk terbayang, kalao dia la member aku, dah lama aku ajak dia makan ngan minum sesama kat dpn bakery ampang tu. padahal bukan. apek berbeg nike tu jalan sama laju ngan aku. tapi aku plak slow kan jalan. saja tengok apek tu jalan dulu. har3.

aku mmg perasan apek cina tu selalu turun kat Ampang, pakai specky hitam, apek berbeg nike, kasut pon nike. aku memang suka tgk barang-barang nike. erk. cerita pasal apek berbeg nike ni dah menyimpang pulak tgk brand Nike.

apek tu mmg nampak gaya macam ala-ala kawan sekelas sekolah aku masa kat kelas Akaun form4-5. itu yang aku teringat. aku mmg cuba senyum meleret kat dia bbrapa hari lepas. tapi kau tengok la aku ni sapa jek an. budak bebaju kurung pakai beg sekolah kasut flat plak. apek cina ke orang mana pon tapandang aku.

tapi kan, sejak 2hari lepasla apek tu dah sempat senyum kat aku. sudah senyum. senyum tu oke apa. aku rasa macam kena pot luck. har3, bila plak nak cakap ngan apek ni. aku tengah tunggu masa jek nak tegur dia kalo dapat. adatla tu, 1 Malaysia. aku memang nak berkawan. kalao ada rezki memang aku nak
bercakap pjg ngan apek berbeg nike ni. budak kelas sekolah SMK Bukit Indah
aku dulu namanya Chan yi heong selalu terer mngajar aku bab akaun kat kelas. bila tengok apek berbeg Nike ni aku teringat kan kawan sekolah lama aku dlu.


nanti ai belanja you mau tak apek berbeg Nike? erk. nama nya pon tatau lagik. ayya


Ps- aku dah belajar buat header belog from de tutorials Hazzy, pasal header belog kan pegi klik kat part tips&tutorial header. ada je sini sini sini <KLIK> bolela sikit-sikit buat tu baru tepek kat belog atas header beloggie aku tu :)

Ps- aku dah cek online dapat tawaran pinjmn study status MARA, harap dapat surat agreement cepat sikit..sbb exam final nk setat bln 11,1stnov.


Bye r :)

2 comments:

Amni said...

walla! congratulations! bukans enang nak dapat kan dear.. erm... nak kenal apek cina tu jugak.. gegegegeg...

p/s : lempang sedas oleh hubby! haha

/Dayah//Nurul/ said...

Amni-haha. blum lagi dpt ckp hi,btw thanks !

Pages