Tuesday, September 28, 2010

.

Salam.


-bangun pagi awal hari ini ngan rasa tak sedap hati dari semalam. ingat nak puasa la syawal tapi malas je niat tu terbantut. tak ada mode puasa. bangun tahajud dalam jam 517 pagi sampai subuh. pastu ngadap dreamweaver tuk website.


-tengah tense2 bole pulak makan 2kali mee goreng mama. tense22.



-ym ngan zaty sebab nak join kita study kat rumah cikgu website hari ni kat tmn shamelin bestari, ternganga tengok system cikgu website dia cantik dan advance.



-aku ......................



-present website presentation on wednesday morning. nak masuk data ngan system memang bukan expertise aku. -apa lah nak jadi skang. sume tetangguh bila tak tahu nak mulakan kerja -sila salahkan diri sendiri kenapa. "usaha tangga kejayaan" tidak ada kerja yang senang dalam dunia ni dan semuanya usaha yang tinggal pada diri

progress aku > dah reti print skrin kan. dah conteng kat situ tak jadi order.

Bye

11 comments:

Cik Bucken said...

nape tak bermaye ye ni cik dayah...
ceria2 selalu.. ^_^

Aduka said...

x jadi order? ape tu?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

order ape wahai cik kak ?

/Dayah//Nurul/ said...

lolly, duka-order product sy nak letak categories add chart ordr buy kat situ :(

/Dayah//Nurul/ said...

cik bukhen, time kasih bagi semangat kat saya. hrp2 semangat usaha sy semakin baik tuk semua ni

Pusher Aries said...

teringin gak nak blaja wat website...
xtau la dpt ke x....

Amni said...

Saya baca details kamu.. hehe... saya nak jugak.. saya tak hot macam ana raffali.. tapi saya suka ana.. suka main gitar jugak.. heee.. all the best in everything you do dear...=)

/Dayah//Nurul/ said...

pusher- selagi ada niat minat nak sambung belajar , belajar je ok :)

Amni- suka laaa ye ke. huhu

Anonymous said...

perhatian untuk blogger-blogger popular

http://menjejakizani.blogspot.com

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I'm
assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very internet savvy so I'm not 100% certain.

Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
Kudos

Stop by my web-site - similar internet page

Anonymous said...

Hello there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.

Any suggestions?

Here is my web page: auto insurance

Pages