Friday, September 24, 2010

Drama drama deram stick yuu

salam.


Kembali berentri biasa. biarkan aku berbahsa aku dan kau. aku ikut suka hati bahsa nak taip kalao panjang entri ni rajin kalao pendek malas semalasnya sampai korang nak baca tapaham oke. ikut mode nak berentry. period ke apa. hoho :P

meh tengok lagu comel.

<>



Hari ini dah24 sept, aku ada presentation wsite on29th sept rabu depan and assignment lenlain pon have to ssetel tapi sangat2 blur if the presentation website cannot run. apa lagi ni tawakal dah. biar dlu nanti aku godek youtube lagi guides on how to design wsite ngan macromedia kalau ada. ada jea kat youtube tu pon kalau senang nak faham ikut je. layan jea video tell me - wondergirls, yea AKU tgh bingung, cara tebaik buang bingung ni aku tgk drama melayu kejap bole je buang semak essaimen. plus, aku buang idea ngan masa depan entry aku

lepas cite epilog cinta habis sehabis baiknya tu aku sedar sikit la. cinta buta lahh kan.
ikut cerita cinta syurga. cinta kan ALLAH.
:)


aku passan sikitla.
Aku dah lama tak nengok cerita Cinta kirana..rupanya suda berada di episod 32 hari ini.



waw ada fesbuk fan page klik BAWAH situ kalao like.
CINTA KIRANA
Gile emosi aku macam jiwa kacau bila aku tengok cite tu, aku yang tak penah ada feel cinta ngan spesel ni pon rasa nak debik debuk kat Galang je kat cite tu. apa masalahnya iye.
jom bagi tahu:

-Sengaja di panjangkan cerita Cinta kirana watak utamanya yang Galang tu suda hilang ingatan kat cinta hati sebenar dia kat kirana. sebab tak ingat kenangan lama dia dah lupa diri sebenar galang dia tu, aku ketuk kepala kau galang benjol terus habis cite tu kan kan.

-Cerita berantai, mesti jea ada watak baru, watak jahat baik gitu

-Cinta berantai, dia nak yg itu tak dapat, dia nak yg ini tadapat, susah nak puaskan hati orang sebnanya kan. macam satu pepatah aku belajar kat sekolah dulu alaaa yang dikejar takdapat yang dikendong berciciran


Siot, bole pulak berdrama entry hari ini. apa kejadah sume mm hobi masa lapang.

Ps/ Tak sempat balik ruma awal hari ni. nak tgk kazen kat ruma dtg beraya tapi aku nak hanta esaimen, sedara datang rumah aku pulak study kat kolej. ada rezeki kita jumpa la ye ipah. Bbye

6 comments:

aduka said...

aku suke weh cite epilog syurga cinta tuh..
nak2 ade si mia..
hehe..
sweetttooo..

Gadis✿ said...

cinta kirana? aiyooo
adik aku adicct ngan drama ni
i mean adik2 aku
derang masih sklh rndah dah tgk cita cinta2...
aku?
di hostel aku x tgk tv. hehe

Pusher Aries said...

suka ngk tv ni...hehe

/Dayah//Nurul/ said...

latip- aku suka cikgu siti sana situ

gadis- layan saja bah. dok hostel pegi tgk kat kedai mkn :)

pusher aries- suka lah jugak ye :)

hiro said...

layan indon laa..

Ery Farieha said...

tengok la cite baru ganti syurga cinta, tajuk chinta

hahahahahahaa

Pages