Saturday, September 18, 2010

Contest baju raya Itik kejam ♥

salam.


JOM join. aku cuba nasib lagi sekali, aku masuk contest.




sesiapa yang berminat boleh klik pegi page SINI.
tarikh tutup kontest baju raya ea hari ini, aku selak mnyelak belog orang tadi tak pagi salam.
tak kejam pon, tapi sweet jugak kan. terperasan belog awak cool.
hi itik kejam. tumpang lalu nak masuk contest jap




saya pon nak bergaya dengan baju raya yang ala kadar.
tak tahu nak pose cemna.
asalkan sekeping gambar an.
firstly sori sebab gambar agak sengal dan ntah apa la di fikir.












tadda


harap diterima lah ye gambar bergaya baju raya :)

thank you itik kejam for your contest

NAK tag:

LATIP

JOEGRIMJOW
KECH

dah bagitahu ni kat mereka kat fesbuk, chat belog. last minit hari ini due date contest sempat lagi kan before 12 pm, korang join ya!
tapi seriusly...
ntah kwn2 belog perasan ke tak sebab bizi beraya kot. ok,Bye :)

Ps/ Biasa je baju raya aku tu ye tak de glamerous tapi still raya kan, syukur semuanya. raya janghan tak raya.. First time aku buat entry dua kali kat belog. rajin kan :P


9 comments:

Ichigo Miro said...

gud luk dayah..huhuhuh

Pusher Aries said...

jgn risau,kalu tak menang mesti kalah...hihihi

joegrimjow said...

xnak xnak xnak
klu bagi duit raya baru join

/Dayah//Nurul/ said...

miroi- trima kaseh incik skema berbaju ry. aku rasa kao ada potensi besar nk menang gak. may the best win :)

/Dayah//Nurul/ said...

pusher- sy mengaku..sy akan menang dalam hati...think positif dlu yea :)

/Dayah//Nurul/ said...

joe- mu tanak join kan mmg ak dah agak. taula dah pegang anak dara gambar raya yg mmcm ada kat entry musim belog ry gitu. doakan dayah nak menang :)

Admiral Hafiz said...

wah..comey2...gud luck eh..

/Dayah//Nurul/ said...

time kasih :) hafiz pon comeyl lah kan hihi

Gadis✿ said...

eeeeeeeee......xsmpat join kontest ni
wuwuwuwuw T_____T

Pages