Friday, September 17, 2010

Contest tidak best



jom join contest dari penganjur header belog yg tadek kepala. ngeheh. cuba nasib jea. jom jom.
BELOG ini. http://tidakbest.blogspot.com/

Contest menarik mmg menarik buat sapa yang join mmg ala-ala sweet dan penyayang kan

ada 3 benda kena buat ikut syarat sah dari tuan penganjur.
1. bagi nama the cat
2. cerita sikit sebab nama nya camtu takde markah just share jea
3. Last, "Blog Tidak Best........" bagi slogan nak try bagila



apa yang aku cuba pertaruhkan nasib ni haa..
dia cerita yg kanan tu suspek A, yang kiri suspek B.




Beri nama untuk dua ekor anak kucing:

Suspek A- Champs
Suspek B- Comey



Aku perasan gak bulu kucing ni kaler sama.
Suspek A&B bole tahan nampak kembar sebab warna jeaa sama aku agk...taktahula tuan empunya tadek masalah kot tau je bezanya camna bila waner dah sama mana satu lagi hensem dan ayu kan, tapi aku syak memang konfius gak lah kalao tak dapat nak cam mana satu suspek. mungkin tgk bulu je. dari jauh yg kembang mambang cantik cun tu cam champs. yg tak aktif memalu tu comey :)

nak cerita jugak ea,Sebab nama diberi:
Suspek A, aku nampak macam gagah perkasa walaupun feminin gitu dan aktif, apa ntah masalah fikir-fikir susah gak bagi nama seswai, try lahhh bagi nama yg senang nak ingt. hello champs. nak hi hello champs cun, mintak kirim salam jea :)

Suspek B, aku ingat kan betina gak bila tengok lelama. tapi sweet je tgk, bagi jea nama comey. comey dah memang comel kan :)

aku bebaru jea kenal belogger ni. singgah-singgah dari link chat org.
slogan mana nak korek idea. try jea

Last slogan
"Blog Tidak Best........"
Blog Tidak Best semestinya bukan tidak kacak tapi pemalu nak sharing personal things ngan orang ramai sebab dia public figure macam celebrity gitu yang kalo bole aku nak mintak sign autograph jea kalo aku menang contest kamu. Sereius2 ni bukan ngikut selogan. atas ni kena ada itu dahulu apa kata orang pendahuluan puji-pujian. jgn mara ea.

Slogan
"Blog tidak best memang sempoi dan bersahaja santai saja gitu cerita nya yang lagi baik hati dan penyayang lagi bukak contest semata-mata tuk adik tersayang dapat nama kucing cool dan hot , ngan menarik lagi dan cool bila ada bahsa yang bole mempengaruhi aku dan senang mencari inspirasi ayat-ayat gua lu gitu.

aku ni masih nak try berkonsisten belogging
Itu sahaja. saya dah mencuba. Bye



ohh sblum terlupa


letak link url dah masuk contest kat tuan belog.
senang dia perasan. dan heboh kat sesapa yang berminat ea jom join contest.

Hadiah dapat untuk lucky winner je ye. harap-harap aku ni lucky.
Contest ini akan bermula pada hari Selasa 14 September 2010, pada jam 12.01 pagi. Tarikh tutup contest ini akan dimaklumkan kemudian.


Bye
.


puasa syawal tak sahur pagi tadi aku ni. kekadang terindu kat bak camana ntah dia beraya kat yemen. aku mula beraya keluar rumah pada raya ke enam. raya kan sebulan. selamat hari raya ~

5 comments:

noor afzan said...

haha.
cumel nye tucing2 itu.
lama dah tak de tucing olen.

/Dayah//Nurul/ said...

cumel tumelan kan ngehege

hamzah ian said...

hoyeah hoyeah..

-hazen said...

terima kasih join!

semoga berjaya.

/Dayah//Nurul/ said...

hamzah ian- yeah !

hazen- ok :)

Pages