Wednesday, September 8, 2010

lagu raya tanak dengar oke





agak terkesima sekejap bila nak dengar lagu beraya dan kadang-kadang masuk air macam nak petik gitar buat lagu kong kang sebab lapar berpuasa. merepek jangan percaya dayah kalau dah sengal. semalam aku bukak you tube. melayankan website project sikit, belajar jugak godek youtube. praktikal selalu bukak godek youtube yang berinformasi gitu, senang dan cepat faham. cara nak design website using macromedia banyak dah ada kat dalam you tube. nak buat mana yang faham je tu. nak seribu daya taknak seribu dalih. Usaha tangga kejayaan kan
LATIP :)

Bila dah godek youtube dan dan bosan aku search lagu bruno mars-Just the way you are. Melayankan lagu yang bukan melibatkan lagu raya adalah satu agenda yang aku perlu lakukan. tak mahu dengar lagu raya tahun ini. sebabnya aku tak balik la kampung tu. so, jangan nak jeleskan aku lagu-lagu raya. aku layan lagu western skit. syok kan raya tanpa lagu raya. apa ada hal. kih3

Aku minat lagu mereka. it's awesome and awesome. talented voice gitu.
aku search facebook and like it so much.

Just the way you are-Eliselieberthmusic
http://www.facebook.com/eliselieberthmusic

http://www.youtube.com/watch?v=XldgHq9nWso

xreti nak share cemana, ada link video tekan je ye kalao free :)


Elise Lieberth

>Elise Lieberth - vocals
Lance - Lead Guitar
Kenny - Rhythm Guitar/Vocals
Mike - Bass
Greg - Drums
Genre:
Pop/Country/Rock


BYE

4 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

samat ari ry dayah

aduka said...

oh ya.aku pn lupa psl utube.sana mmg byk tutorial.sng phm.step by step plak tu.hmm..ape2pn smoga bjaya k..

MOFASAD said...

SELAMAT HARI RAYA!!! :)

hans said...

cik dayah
lain kali amik dekat Embed bawah video tu
so keluarlah videonya dkt entry nih
hohoho

selamat hari raya dayah
maaf zahir batin

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

Pages