Thursday, August 26, 2010

Seluar dalam





CERITA FOR FUN

Isteri Ah Chong marah-marah dan menuduh pembantu rumahnya mengambil seluar dalamnya. Keadaan kecoh membuatkan suasana yang bising dan mengejutkan Ah Chong dari tidur.

Ah Chong: Apa yang bising ni?

Isteri: Seluar dalam saya hilang bang.. tentu Seri (pembantu rumah) yang ambil

Ah Chong: Seri, betul kah kamu yang ambil?

Seri: Tidak Pak, Seri tak ambil

Isteri: Kalau seluar dalam biasa saya tak kisah, ini seluar dalam berjenama. Masih tak pakai lagi. Bukan satu tapi setengah dozen. Seluar dalam tu saya beli masa kat Eropah dulu…

Ah Chong: Tentu awak tak cari betul ni…

Isteri: Dah semua tempat saya cari. Dalam rumah ni tak ada orang lain yang ada. Tak kan la abang pakai seluar dalam saya…

Ah Chong: Mana ada abang ambil…. Seri, betul ke kamu tak ambil seluar dalam tu?

Seri: Betul Pak.. sumpah. Pak pun tahu saya TAK PENAH PAKAI seluar dalam..
masakan saya teringin seluar dalam tu..


Ps/ err spenda, tolong jangan letak merata-merata ok :)


gambar bawah ini wallet adek sedara. dia dah bagi saya simpan kan :)

cantik letak atas buku, kawan-kawan kolej aku seyes syuka lah plak :)




aku dah tuka project assignment photography service to jual perfume. kawan aku suh jual spenda, aku cuma segan nak present cmna la gayanya nak present spenda!

11 comments:

miss nana said...

eh eh wallet ke nie nmpk semacam je. hahaha. terkezut org klu tgk bwak ke mana2 nie

aduka said...

oit.. selua dlm sape dayah buh dlm blog neh? O_o

hans said...

nih wallet ke?
hahaha

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

/Dayah//Nurul/ said...

miss nana- wallet ini cumel je kan kan hehe :)

latip- itu tmpt letak duit la latip, adik sedara bagi sy :)

hans-mmg wallet, tempat letak duit dan mcm2 lagi

Chaon Cornerz said...

hahha.. wallet spenda.. mesti slalu dapat kejian dari rakan2.. macam plek je.. macam tau2 je pembantu rumah die tak pakai seluar dalam.. hari2 skodeng ape.. hahha..

Aya de Luna said...

ada style la wallet tu,kaler pun cantik..hehe..

Pusher Aries said...

xmu lah komen ini...huhu

/Dayah//Nurul/ said...

cha'on- haha. jgn play2, kwn2 sume suka kot tgk wallet spenda menawan ini, ngehehe

Luna- ada style lahh :)

aries- jgn2 awk suka jgak, keh2

Bro Framestone said...

tue spender sape pulak tue ek....

he..23x ok pe wat website jual spender.. sure ramai lelaki yg nk beli he...23x [lepas tue menyamar jadi gurl kan he...23x]

tp time persent sila jangan guna spender yang telah digunakan & xsempat di basuh he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

ザ-sylver-shooter said...

erk?
comel jerk

Bro Framestone said...

bro ade wat entry poasal nie.. nk bro kreditkan nama kat kamu x..??

if nk inform bro ek

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Pages