Wednesday, August 25, 2010

Design websiut sweet nya. tengah belajar nak design website

Oke, aku tengah buat preparation untuk project design tuk satu website.
website yang aku pilih adalah photography services.
aku suka tengok gambar.
aku suka tangkap gambar kadang-kadang.
tapi gambar biasa-biasa je.
kalau cukup duit bolela rembat satu dslr kamera.

website ini masih lagi dalam construction. namanya Mia Photography. Aku suka kan nama tu, aku create terus sahja ya. aku buat sikit-sikit. ingat nak try domain free sendri dalam website itu,tapi takde la lawa sangat and masih belajar lagi nak design website. ohh lala, memang tak sangka kena create website sendri lepas belajar kelua masuk kelas system.

ada yang best ada yang sengsara. aku beginner
WEBSITE INI, belum siap. tapi ini hanya contoh saja

MIA PHOTOGRAPHY




Ps/ yang aku buat betul2 kat tab MIA PHOTOGRAPHY, lain-lain belum siap MASIH UNDERCONSTRUCTION

4 comments:

Aliesya♥Amani said...

wah....tp tue bkn domain sndiri lg kan???

/Dayah//Nurul/ said...

ha ah22. baru try wat website. cmana nk cari domain sndri ntah

noor afzan said...

nice =)

Pusher Aries said...

minat gak..tp jgn tanye macam mane nak wat...mmg xtau...

Pages