Friday, August 27, 2010

Pengakuan seorang lelaki gigolo




Sahja mahu share lagi cerita.
Cerita for fun :P


Seorang pemuda frusted mencuba-cuba menjadi gigolo. Pengalaman pertamanya bertemu seorang ibu muda datang dengan kereta mewah. Pemuda itu dibawa dengan kereta mewah menuju ke sebuah rumah besar milik wanita itu. Sesampainya dirumah, Dia di suruh masuk ke dalam sebuah bilik. Si pemuda itu merasa nevous karana ini adalah pertama kalinya masuk ke bilik wanita lain.Fikirannya tak menentu, bingung dan juga kekok. Semakin di fikir seperti itu, birahinya juga makin muncul. Sebelum melakukan apa-apa, wanita itu berkata, "Kamu bukakan dulu baju kamu dan tunggu disini dulu ya, jangan ke mana-mana," ujar wanita itu kemudian keluar dari kamar. Pemuda itu makin bingung kerana ditinggal keseorangan. Dan, dia malu untuk telanjang kerana tubuhnya kurus. Akhirnya dia membuka semua bajunya,dan menunggu di bilik.


"Ah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan," fikirnya.


Tak lama kemudian, ibu itu masuk ke dalam bilik. Kali ini diikuti oleh dua orang anak kecil.

Ibu itu berkata kepada kedua anak kecil itu,"Tengok ni, Wati dan Budi, kalau malas makan badan kita jadi kurus seperti abang ni" Huahaha..ha. .ha..
Waaaaaaaaaa Serius nampak Baca tuuuu... HAHAHAHAHAAAA



Ps/ Tadda, akhirnya itula pengakuan berani cerita gigolo ini kan kan memang cool. cerita just for fun :)

pening ar nak stat buat website business perfume project documentation ini sendiri bila tak ada kemahiran IT yang berlebihan. Selamat berbuka puasa nanti :)

5 comments:

miss nana said...

ceh. hahaha. begitu kesudahannya :P

aduka said...

hahaha..
lawak gak dayah..

Chaon Cornerz said...

urghhh.. tipah tertipu bang.. hahhahaha..

/Dayah//Nurul/ said...

nana- mkn bnyk2 tau, kalau tak camtula..keh2

latip- saja2 keh3

chaon- ngehehe, tetarik kat gigolo eyh....keh3

Bro Framestone said...

he...23x

eh nk wat website business ke..??

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Pages