Tuesday, June 29, 2010

aku bosan! jom sokong Brazil

salam.
ini entry biasa. semalam aku tengok match bola Brazil ngan Chile. Menang trus Brazil. suka, tapi match tengok sampai minit ke 83, mata ngantuk yang teramat dan tidur dlm bilik selamat pada jam 4.20 pagi gitu. err tengok jugak netherlands ngan slovakia. cet slovakia kalahkan itali. Padan muka bai2. Results Ned menentang slovekia 2-1. Actually nak tengok tapi tertidur dpn tv :"D

Match tu sepatutnya tengok habis tapi tak tahu kenapa macam mana tak bole tunggu sampai abis. tapi dah agak sapa bole menang PONN.


Brazil go brazil melawan Chile. 3-0 Kena kira baik la tu results. Harap Brazil trough Final bersama Argentina. Ole ole, gila bosan nak ngadap Esaimen. Aku dah padam entry lepas tak tahu nak adjust html, lari sana sini macam di kejar bola. Belog ingat nak cantik-cantik tapi masih godek sana sini melangok. lagipun entry yang ku padam tu tak best lahh dan menakutkan kao kao kalo nak ingat pasal Orang minyak lagi..grgrrrr,abaikan saja.


Match Brazil-Chile berlangsung kat JOHANNESBURG At Ellis Park, June 28 (Reuters) - Brazil 3 Chile 0 - World Cup second round result.

Scorers: Juan 34, Luis Fabiano 38, Robinho 59



Bagus!
Hopefully cempion

i like


:) sweet



Kaka



Robinho gol hoyea



Luis Fabiano hoye



Juan hoye tanduk
Gol terawal pada minit 34 di kerjakan pada Chile


Ps/ Sekian saja dari laporan saya hidayah :)
sambung esaimen la dayah & nampak tak ada header belog ku tepek situ kahkahkah!

4 comments:

aduka said...

tgk..asyik lebih je skor aku trget..haha

Syauqah Mujahidah said...

huhuhu..suke brazil menang..!!!

Cikgu AL said...

kaka mmg kacak!yeah!go brazil..=p

/Dayah//Nurul/ said...

latip: hihhi. at least brazil menang :) jom tgk spain pulak nt

dayah: mantap brazil. wakawaka eh

cikgu Al: sweet kaka....hihhi

Pages