Saturday, June 19, 2010

Kucing Pak ren

Salam. hari ini aku buat kek batik. dah siap kek, nanti makan! sungguh membosankan hari ini, dan sambil menggaru kepala berjaya menyiapkan satu assignment untuk diperah keluar idea-idea yang sepatutnya. I had make a review about assignment english of being a good muslim in a song lyrics of I'm calling you by Outlandish. Pe kejadah siapkan esaimen dalam holiday. memang sengaja dengki bila hamba mahu bercuti.

Oke cuti just simple and nice. dah sketch tulis essay in english tadi. Just nak cek mesti lebih-lebihkan about 350 Words. WHY..WTF wetdefesh. sebb the lecturer have given the questionlahh. Come back kolej 8hb July 2010. Oke ai dont miss my kolej. i just hope i manage get my degree and good knowledge to be use for a good future. insyaAllah amin ^_^

Back entry, Kucing Pak ren ai sakit kat tengkuk kiri beliau ada bengkak yang besar dan geli nak pegang. waa cakap seyes dan pesan sayang kat Pak ren napa camtu..................Oke Pak ren semakin pulih lepas smalam sapu ubat sikit-sikit, bengkak tu pecah berdarah. Betulla Oak ren ok je, cuma kalo kotor dapat bengkak la T__T

nak tahu kenapa bengkak. aku kasik hint, kucing ini sepatutnya makan dengan pemakanan sihat, bersih dari kotor-kotor, faktor keturunan keluarga pon mainkan perananlaa sebab bengkak tu contoh Mak nenek cot penah kena jugak pecah berdarah sebab bengkak ngan dah oke la. Sebenarnya bengkak kucing ini macam bisul. Sekali besar membengkak pastu pecah, sebab dia dah garu-garu gatal kan. Tapi agak pedih lari bila kasik ubat kat tengkuk kiri bebisul pak ren tu. Lain kali aku akan cuba cuci mandi kucing 3kali seminggu. Boleh ke?


Pak ren



yang itam tepi gambar rajah atas tu cit yang busuk

Ps/ Saya malu-malu kucing kadang-kadang

5 comments:

White Girl said...

Alahai tiut jer kucing nye

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

Pak Ren adalah seekor kucing??

hehehe.,..bez gila nama kucing,.,,

aku kalo kucing luka ke ape ker..

boh mnyak gamat jer,,,ok gak la,,,sejuk...xda la kucing pedeh,,

hehehe,,,

/Dayah//Nurul/ said...

White Girl : tomey lagi tuan kucing nya kan :)

Lok : betul, tapi ubat gamat pon dia tsk. lari truk kucing ku tu bila dibuboh ubat

Cikgu AL said...

argh!!sma cm fluffy je!haha

/Dayah//Nurul/ said...

cikgu AL: ini pak ren sebab oren :)

Pages