Sunday, December 19, 2010

MAYSAA event. Live Fashion / Love Music - Yuna & Hana Tajima! pictures

mengikut entry sebelum event Maysaa yg dah berlalu kan,
dan kini gambar telah uplod di sini KLIK HERE, HERE, & sini sikit picture that i missed and will be remember. it will be an inspiring moment to everyone and memoriable days that i am not going to forget. ♥ yuna & hana tajima. please do another event with this again. "MAYSAA London Presents Live Fashion / Love Music". The event was at Black / White Box Solaris Dutamas. but proper cantik pakaian ala-kadar okay too :)
pictures okay




kak yani kat tepi skali belah kiri, ini blog dia, i selalu follow :)
http://www.adriani-a.blogspot.com/
cantik dan manis tengok dari jauh, tasempat tegur. sori


kak jezmine, and farah si kecik manis dan cumel. aku segan nak tegur, ntahla napa eh.
jezmine got her own shop. blog dia pon aku selalu follow sejak kebelakangan ni.
http://jezmineblossom.blogspot.com/



inside black box


yuna live show, tadapat masuk sebab penuh.
we got some food outside and get some air around white box



yuna live show, i just read and knew around 4 songs were played by yuna.
i can't get inside because it's limited for people. first come first serve ai guess.
buat-buat marah nak ngamuk pon tajadik, redha sajalah oke.


dah selesai event


i did not try to talk to hana tajima, but seeing and meet her was a memoriable moment. i did not manage to enter the black box ini. black box scene, hana tajima and yuna were in the show live in yuna music and live fashion show. malu konon, padahal terkesima


meet & greet the artist. yuna and hana tajima :)



this pic with umai. we were around-around ini white box yg banyak pameran, and then we wait to meet yuna & hana tajima after eat. that's all good memori. back to remember your job and your life ok ;)

Ps- best

9 comments:

nub said...

sblom ni x penah taw hana tajima..
nama lagu ngan penyanyi nasyid..
pas da nengok trus struggle g search..bahahahah

/Dayah//Nurul/ said...

nub-apa ni nub. konfius argh...haha, yuna and hana tajima mmg talented ar

hans said...

dayah
waktu ko jmpa yuna ko tak bagi tahu dia ker pasla blog ko?
kalau aku jadi Yuna aku lantik ko jadi P.A aku
hehehehehe
oit, dayah...aku dah letak video yg ko nak tgok semalam tu dkt fb blog aku..gi tgok lekas

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

nub said...

oh itu bahsa kedah..

nama lagu ngan penyanyi nasyid...maksudnya nama seropa seperti penyanyi nasyid..bahhaa

Ery Farieha said...

haha byk entry psl event ni
suka sangat le ni
hehehehe

/Dayah//Nurul/ said...

Hans- mana berani nk ckp llama, ramai menunggu nk kat yuna, segan ngan kekok, tp selamba jea. kalolah kao yuna mmg dah bagus la kan. t video maher zain ea, tq

nub- aku masih kurang fhm la nub

ery- mestila. aku kan yuna fans ;)

Ijan Sha Alonso said...

woww.. dayah dgn yuna la.. pasti dayah rase best x terkata kan dpt jmpe idola.. hee~

ayulunera said...

dayah....nak jeles2 boleh....lucky nye awak dapat jumpe yuna ngan hana.......so lucky.....(^___^)

Nur Syafiqah Yunus said...

wahhhhhhhhhhhhhhh JUMPE YUNA!\xaci nih..
hahahhaha..
dah 3tahun menunggu nk jumpe yuna tau
xjumpe2..um sedih sgtt

Pages