Tuesday, December 14, 2010

cium tangan yuna

tajuk tak bole belah punya title. betul la aku cium bau yuna and hana tajima.
salam ala kadar je, salam macam ofis mate. hi, nice to meet yuna, aku memang nak bergambar ngan yuna tapi ada pakej la, yuna and hana tajima was in the show.

semalam aku pegi event MAYSAA. korang nak tahu apanya MAYSAA. Klik MAYSAA.


semestinya banyak yang best on that day live & love them. music yuna and hana tajima styles.awww awesome moment meet them.

for black box tu live music yuna and fashion show. aku tak dapat masuk sebab penuuh, huhu rugi part situ. tapi mungkin ada hikmah disebaliknya. . dapat spent time together dengan member yang baik macam umai and adik zaty, mereka sangat sporting.



dear umai, sgt berterima kasih again sebab kamu la kita dapat jugak keluar sama-sama jumpa yuna and hana tajima. sgt bertuah and sporting punya member, friendship forever ok.
kawen jgn lupa jemput ehehe, kena lepuk kang aku :D


nasib baik umai sudi nk tumpangkan dayah pegi balik dia drive ke sana dayah stop kat train putra. dia amek dayah and drive. kalau tadek geng tak pegi punya mmm. takpela hana nanti ada rezki kita jumpa sama.
hana nak pegi tapi homesick kat rumah kan kan :)


adik umai ini zaty.
satu je aku terfikir, dorang ada facebook tapi tak bole nk add masing-masing as siblings.maybe privacy kan. kakak adik nama dpn umairah.

abang aku sendri kena tegur tak add bapak aku punya facebook. sbb bapak aku jauh kerjanya kat yemen apa la salahnya kao tgk update bak kadang-kadang ye.
sometimes family kat dlm facebook kita kena always care for each other kan, tu lah connection and you can connect easy internet kan :) facebook and mails important kan
i miss you ♥ bak


ok back to story, cium bau yuna nak nyanyi je. seats limited. kami beratur lps tu dapat vaucher utk event itu.disebabkan tadapat masuk, kami kelua makan kejap. and 1hour lagi baru tengok balik kat tempat tu abis yuna perform kat black box jumpa yuna kat white box.

antara yg ada kat mapkl itu:

BLACK BOX
Live set by Yuna
Introducing Maysaa
The MAYSAA London fashion show

Limited space for approx 150. First come, first serve so roll up early!

ps-tasempat, pls roll back! hayyo

WHITE BOX
Meet and Greet
MAYSAA London collection preview
and more to come

Unlimited entry, just come meet us, get lost in a crowd of beautiful people~

ronda around white box ada banyak koleksi baju and design menarik.

semalam di letak display baju dari london designer from hana tajima memang hebat and stylo. nak pegang satu baju harga baju semestinya dollar nak exchange duit ke ringgit semestinya mahal buat bajet student macam aku.

last but not least gambar yuna selalu di hati dapat jugak bergambar! yeay, aku segan ye dan tasempat nak mintak autograph tapi sempat gambar sambil salam tangan yuna. cakap nice to meet yuna! and hana tajima sori i fogot to salam back nak out. sempat salam sekali ngan hana tajima. salam yuna dua kali. pergh ramai yang beratur nak bergambar pon bukannya senang, macam nila femes. gambar syiok sikit sambil tunjuk yuna best :)
besarla tangan kao tu daayaa.
ahaa, mmg memoriable.


di sebabkan niat aku ntuk bergambar dengan yuna dah dapat, dengan ini aku nak kurangkan habit gila-gila sayang sangat yuna. ini duniawi, tapi for fun apala salah. ehh silap, zaman dah berubah, zaman IT semua orang dah maju. kalao kita tengok orang lain boleh buat, napa kita plak taboleh. so, sikit-sikit belajar la nak majukan diri sendiri. yuna ada butik, ada bakat, kao ada ke dayah. tanya pada diri, perbaiki kelemahan dalam diri sendri.

last sekali keluar lps salam yuna and hana pegi keluar dan borak and have pic abang qi razali. real thanks to krew yuna amik gambar kami dgn qi, ye aku tak kisah kalo yuna and qi bersama. tapi seriously aku tatahu umur bro qi. aku terus tnya, qi sebaya dgn yuna ea? ahahha. pastu umai yg banyak ckp lps dlm diammmm dia sendri tahu umur abg ini 32!


baru add kat fb. search qi razali. hehhe, he is hensem la kan. best as host destinasi bajet

belakang interframe. oke takpe.
lupa nak cerita. berborak baik skit walupon segan kan. abg qi dah nak salam, takkan nak tolak pulak.pangkat abang sahja. nice to know you bro.
salam la sekali :) kalo mak aku tahu aku salam-salam artis laki-laki bising dah dia.

haha, best seharian semlm, sakit perut memulas-mulas. thanks for the memory. thank you Allah, thank you everything. syukur niat nak gambar salam yuna dapat. doa always me, yuna, famili and friends as a success person :) amin

ps- sakit perut, tak uploads pic kat fb lagi tapi dah crita gempak kan,tunggu results sampai sakit perut. bye

14 comments:

hans said...

akhirnya...

P/S : Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 40

sYafIk-wAy said...

waah , syok ye kamu . hehe .

miss lolly a.k.a luvfareda said...

macam jeles T_________T

/Dayah//Nurul/ said...

hans- haha!

sYafIk-wAy- mesti ah aw sbhgian memori tehebat thn ni :)

lolly- best! yey

Yatre Hayati said...

Saya nak jumpa Yuna tak kesampaian. mesti seronok dapat jumpa Yuna. Qi ni hensem ke in person? macam tak je. hahaha

oh farah said...

best kan? jumpa ramai gila orang kat sana.
i dapat masuk black box. jangan jeles. haha.
:)

hans said...

hahahahaha
kenapa ko ketawa?
hahahahaha

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

/Dayah//Nurul/ said...

Yatre- ngikut pandangan masing2, he's nice and hensem to me :P

/Dayah//Nurul/ said...

oh farah- jeles! tapi takpe :P it's nice to meet her at last and picture too

/Dayah//Nurul/ said...

hans- syukur ketemu la kan. aku kaget' tekejut den dpn org ramai dgn yuna and hana tajima, sib bek dpt beratur amik pic skeping. mcm shock skit, sgt stylo mereka gitu.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah..dgn yuna..

jelesnya...huhu

LATEST ENTRY: TEMAN TAPI MESRA BOLEHKAH WUJUD TANPA ADA PERASAAN YANG ISTIMEWA?

ARC™ said...

manenye gmba diorg tu? xnampak pon

hans said...

hahahaha
aku Dira Abu Zahar dah jumpa
Lisa jer xjumpa algi
ekekekeke

P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

cik bihah said...

hai2..beshnye dpt p.. ;)

Pages