Friday, July 15, 2011

pertama kali menggunakan windows live writer versi BM

Sebenarnya tak biasa guna windows live writer ini, baru aku menggunakannya pertama kali, tetiba guna versi BM pulak, rasa macam lain tapi seronok. Benda baru belajar, ala macam feel baru belajar camtu dia, Ingatkan macam nak buat assignment bukak rupanya ala Microsoft word tapi bukan, kau taip terus entry dekat sini, senang publish (dalam BM, tulis terbit). Advance jugak rupanya kalau pandai menulis.Oh, aku sekadar mencuba, thanks to hanaahmad. Kalau berminat nak guna windows live writer cuba lah ye, tak ado la susah mana nak guna, tapi pelik gak dah biasa guna application BI tetiba BM. HEHE

refer http://t.co/t0irWBB

image

gambar di atas tidak ada kaitan, :D

Assalamualaikum, jaga diri

Ps- Harus tengok Harry potter kawan aku suda booking tix ahad, semangat jugak aku

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wah....cam best jee :O)

Ain SSB said...

Mcm best! Ain kalau tulis essay BM, fail kot! huhu.

Btw, thanks for visiting my blog! :)

hidayahjamal said...

anisa- best tau !

ain- tipu kite eh, lawa blog ain :)

Ain SSB said...

Tak tipu! Betul! huhu. Thanks hun, yours apa kurangnya ;)

Pages