Saturday, July 9, 2011

Kuih raya datang lagi..mari-mari kalau nak rasa, mintak sample kat saya

Raya belum, puasa pun belum, hari khamis tu aku dah selesai daftar semester lasssssssssssss sekali. harapan sendiri untuk tidak lagi melalui sesi pendaftaran. sangat sucks. sorry to say, Kolej system registration sangat dissapointing from first and last. nothing to say baik ke tak ke hapa. but sangat slow dan xeffisyen (eh salah eje le tuw) aku hampir tak jadi nak daftar kolej masa khamis tu sebab masalah duit yuran dengan sesi kaunseling sbb yuran. tapi Alhamdulillah, akhirnya sume berjalan lancar. Lepas aku pegi kolej baru dapat tugasan nak jual kuih, member punya hal lah. kita tolong awak, awak tolong kita

kuih raya yang dijual, contohnya dari 7 jenis kat pic tu ok :)

aku xbubuh watermark kan kat pic..xda masa la haha, alasan :D
Jualan tengah berjalan, punca bisnes aku berlaku ini la sebabnya, last sem. Aku ada sorang kawan namanya Intan, intan oh intan..comel (nama kau masuk belog kecik ni) haaa, budak ni suruh aku tolong jual kuih raya, mari mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, xrugi kalau beli, xbeli ai xmarah tapi kecik besar hati. boleh bagi test makan, kalau xjadi beli serius makan je test..

kuih raya
sebalang tu ada 50 biji rm26, ada 7 jenis kuih raya. Minta maaf sebab jual terlalu awal, kalau ada yang xsuka boleh tekan pangkah kat entry ini. bye, oh klau nak order kuih-kuih raya, tolongla bagitau saya, jasa korang amat dihargai, nanti saya bagi sample kalau ada yang berminat, contact la komen la, oke suka jual, suka jual, suka jual (omakkau.. berani kan lah diri aku ini YA ALLAH untuk menjual kuih raya sume ini, gagah kan aku dan steady kau boleh boleh, jgn berangan, oke cool) oke assalamualaikum. sayang kat semua yang jawab.

Ps- rasa nak jual baju kat mudah.com

Pss- aku punya
tajuk fyp kena reject :(

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tart nenas sgt sedap

ghost writer said...

aku suka makan kuih raya lepas raya...

Aisumi Chan Kawa'i said...

suka kuih cornflake.. ^__^

hanaahmad said...

waaa...dah jual kuih raya! dayah, selamat masuk sem baru dan last! hehe

man yusoef said...

tart nenas my fav...hahaha...

hidayahjamal said...

anisa & man- korang belil kuih sy cpt

ghost- mehla beli kuih ry sini

aisumi- cornflke bole buat sndiri senang ;)

hana- thx, appreciate kau wish....

Pages