Sunday, July 17, 2011

Harry Potter 3D The Deathly Hallows: Part 2

First time sebenarnya aku pergi tengok movie 3D kat times square tadi, kawan aku dah plan awal jugak minggu ni, book tiket online pastu kami tengok sesama, first time pulak tuh aku tengok 3D movie guna speck bukak speck tengok balik tapi apa beza dia, huhu, aku suka tengok cite Harry potter, walaupun agak mahal satu tiket wayang yang pernah aku belanja RM 21, aku ingat nak kena save duit, pastu jual kuih raya lagi.

Cerita Harry Potter ending dia sangat best, banyak sangat jalan cerita tak bole nak explain, sebab sangat cool, yang penting hero tak kalah oke. hehe, tengok sendiri la, ending dia wa cakap sama kawan sume tak rugi kalau tengok, oke rate star movie aku letak 4.9/5 :)

Photo0926

kononnya nak amik gambar speck 3D tuh tapi tak sempat nak amik, dah la gelap, overall fun. eh, aku terlupa nak amik gambar member, kamera bawak tapi simpan, haha, camera handset je amik ni kabur nampaknya kan, sekian

 

alhamdulillah bila jumpa kawan tadi, aku try bagi sampel test kuih raya, dapat jugak customer, excited jugak bila kawan tu jugak belanja makan, pastu test sikit tudung pashmina macam yuna, sajaje test, haha poyo lah saya nyew muka

Photo0920Photo0916bye

Ps- kali kedua er ketiga lah test windows live writer :)

5 comments:

Ain SSB said...

BEST KAN? :D

hanaahmad said...

wawah...besh ye? aku tgk lg dayah. lame giler dah tak tgk wayang. haha. masyuk la jual kuih raya ni.

* wa..dah terer ye pakai wlw? hehe.

have a nice day dayah! :)

Lee-Yan-Naa said...

Saya pon guna live writer jugak..senang kan nak upload pic :D Salam kenal

hidayahjamal said...

Ain- superrrr best HP!

hana- ada la sikit rezki jadi agent jual kuih raya

Leeyannaa- hi :)wlw sgt easy, slmt berkenalan :)

Miss Y and Her World said...

tak tengok lagi. super ketinggalan (-_-)". bila orang dok bercerita tentang kehebtan Harry Potter, hanya mampu ternganga jelah.

Oh, Lelakimu Istimewa !
Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

Pages